| IubesteEa a întrebat:

Am fost cu un baiat 2 saptamana si 4 zile, din cauza unei prietene care s-a bagat, discutia pe mess era asa:el a zis sa nu mai zic la nimeni ca suntem impreuna dc?, si ca nu mai vrea sa fie cu niciuna adica? la ce se refera? apoi am pus-o pe oana o prietene super de incredere sa il intrebe daca mai vrea sa fie cu mine a zis ca acum nu dar mai incolo ar mai vrea deci mai tine la mine? apoi lui alice colega mea i-a zis ca si-a batut joc de mine si ca nu m-a iubit niciodata deci ce sa cred?

4 răspunsuri:
| fosnet a răspuns:

Cauta altceva.

| Gabryelootsa a răspuns:

Nu prea am inteles asa multe din ce ai scris, dar in orice caz eu zic sa nu mai insistilaughing pana la urma lasa.l pe el sa vina la tine.

| Anet a răspuns:

Pai din ce ai scris tu acolo banuiesc ca aveti amandoi varsta cuprinsa intr 10-14 ani, asa ca in niciun caz intre voi nu a fost iubire.Chiar daca si-a batut joc de tine sau chiar daca te-a "iubit" trateaza-l cu indiferenta, nu ii arata ca esti disperata sa fii cu el fiindca isi va pierde interesul, fa un pic pe inabordabila ca vei avea mai multe de castigat asa tongue

| IubesteEa explică:

Deci mai oameni bunilaughing scuze mersi pentru rasplove struck el mi-a zis ca ma iubeste 99%, asta a fost atunci dar acum nu stiu a zis ca e cu una de 14 ani si prietena mea cea mai buna mi -a sp ca s-ar putea eu sa fiu ca fac 14big grin,dar la scoala nu ma mai baga inseama deloc afara da mai putin dar in restsad app l-am udat cu apa afararolling on the floor jocul prietenilor nostri este sa te uzi cu apa rece vara laughingasa sa continuam desi e nehotarat ba zice ca vrea sa fie cu mine, ba nu, ba nu rasplaughing ce ar trebui sa fac? el i-a zis lui oana ce bine ar fi daca eu si cu el am mrg in tineretului singuri ca 2 porumbeisad nu stiu ce sa cred>>>?big grin help mehappy mersi