Daca el chiar te placea, mai mult, te iubea, crezi ca "facea misto" la conversatiile alea in care zicea ca nu il intereseaza ce faci? Cand un baiat place o fata, nu spune chestii de astea, de fapt, o lauda la prieteni si alte chestii. Incearca sa te santajeze emotional, nu il asculta, si gaseste-ti un baiat mai bun :*.
Bună.
Nu, nu te mai împaci cu el. Vei face o mare greşeală. Degeaba îţi spunea ' te iubesc ' dacă nu îţi dovedea asta. Te-a ameninţat? . Ce laş e copilul ăla.
Caută-ţi altul mai cu capul pe umeri, nu aşa ca ăsta.
Dacă mai ai nevoie de vreun sfat, dă-mi add : bvb.marty
Buna!
Ce rost are sa te impaci cu el? Clar nu te merita!
Si nimeni nu vorbeste "la misto" despre cineva pe care il respecta. Iar pe tine nu prea te respecta daca vorbeste in felul acela despre tine.
Multi baieti spun "te iubesc" dar de fapt, nu simt nimic. Acum, a devenit o "vorba in vant". Nu crede in cuvinte, ci in fapte.
Dar sfatul meu este sa mergi mai departe si sa nu te mai impaci cu el.
Si macar pentru tine, daca te-ar fi iubit, ti-ar fi acceptat prietenii si i-ar fi respectat si pe ei.
Clar, tipu' nu te merita!
Bafta!
Ma lauda la prieteni cica, ca o sa stea cu mine si ca e foaaarte fericit ca eu nu sunt ca toate celelalte...dar asta era mai la inceput, dupa ce i-am zis de msg alea...a fost o faza-au intrebat niste prieteni ca daca sunt verisoara unei fete ca seman cu ea si eu am zis ca nu ..si a zis prietenul meu ''Ca ea nu mai mai e nimeni ma ''.Ma rog, pe asta nu am inghitit-o prea bine Ma rog, din cate am inteles vroia altceva de la mine, ma invitase odata acasa la el, m-am dus si a 2-a a 3-a oara daca ma duceam vroia sex.
Eu ma refeream ca aducea vorba de tine, asa, fara sa vrea, in sensul ca, cum sa zic, te lauda fara sa isi dea seama, ma rog, e complicat, dar nu la ce facea el ma refeream . Si oricum, e bou, BOU, nu te merita.
NU. Nu merită.
Și încă un sfat: vorbele dulci ale unui băiat sunt numai vrăjeli.
Fii mereu cu capul pe umeri și mintea limpede! Păstrează-ți principiile și demnitatea și așa vei câștiga respectul celor din jurul tău.
Lol...no way. stai cuminte. daca te-a avut si nu te-a apreciat e fix problema lui. acum sa stea cu alea dupa facebook. si iti spun eu ca daca nu vedeai tu mesajele alea e se mai distra si cu altcinela in timp ce te tinea pe tine. meriti ceva mai bun. parearea mea