Nu prea am inteles cine are 25 de ani - fratele tau sau prietenul. Dar oricum, baiatul ala clar nu e pentru tine! Adica, gandeste-te ce fel de om trebuie sa fii ca sa lasi o fata insarcinata si apoi sa vrei sa te desparti de ea si sa o convingi sa avorteze? Parerea mea este ca nu te merita si ca nici tu nu-l iubesti, doar ti-a intrat chestia asta in cap si acum e doar senzatia de iubire. Are dreptate fratele tau, vezi-ti de treaba ta, de scoala, de alte preocupari si cand va fi momentul, o sa cunosti si un baiat potrivit. Nu-l mai cauta pe respectivul si nici nu mai vorbi cu el, nici macar amical.
Inocento, cum crezi ca unu de 25 de ani ar iubi o fata de 15 ani?
Off, ce va mai lasati pacalite
Tu chiar crezi ca te iubea? Slabe sanse. Te vroia doar pentru placeri fizice. A lasat-o pe alta gravida? Pai, poate asa pateai si tu daca ramanei cu el si apoi te parasea.Sa te ierte? Rupe legatura cu el.Sa-l cauti? Nici gand.Ai fost, scuze ca zic, o mare FRAIERA.Asta s-a intamplat. Un om normal de 25 de ani nu se combina cu o fata de 15. Daca suferi iti spun ca asta nu e dragoste.Asta e o joaca. Dragostea adevarata dureaza ani. O eternitate.Pana cand mori.
Bye!
P. S. Ii dau dreptate lui nucinteazabree.
Eu te-as sfatui sa-ti dai fratele in judecata. Cum si-a permis sa strice o asa frumoasa telenovela?!
Un alt sfat: fugi de-acasa, marita-te cu el, fa-i un copil sau mai multi, in loc de injuraturi treceti la bataie ca sa fie mai palpitant si veti trai fericiti pana la adanci batraneti.
Wow, e o situatie cam neplacuta.Eu te as sfatuii sa l uiti pentru ca din moment ce te-a injurat nu mai tine la tine.Ar fi mai bine pentru tine sa l uiti. Dar fa cum iti spune inimioara, eu nu am cum sa stiu ce sa-ti spun mai mult ptru ca nu te cunosc.Eu cred ca nu ar trebui sa ti mai ceri scuze.Imi pare rau sa ti spun dar nu cred ca te mai iubeste.Incearca sa treci peste. Sper ca te-am ajutat.Sa mi trimiti un mesaj cu ce te ai hotart sa faci. Bafta
Daca tinea ca adevarat l tine nu te-ar fi injurat...si eu tin la un tip d vreo 25 de ani dar e genul ala d baiat de cartier si imi e km teama sa ma incurk cu el chiar daca il iubesc...mai bine uita-l
Skumpa mea am fost si eu in acceasi situatie cu tine.curaj si mergi inainte o sa gasesti pe cineva care sa te pretuiaska cu adevarat:*