| iiMellyx3 a întrebat:

Am fost cu un baiat dar el era din alta localitate si cred ca ma insela. Voi ce credeti va rog raspundetibig grin dau... Funda:X

Răspuns Câştigător
| iuliii_8417 a răspuns:

Poi. eu cred ca o relatie la distanta e egala cu 0... el isi poate face o prietena. iubita. si tu la fel e o relatie virtuala si nu cred ca va tine prea mult Eu zic sa ii dai tu liber. Inainte sa. ti dea el happy Mult noroc :*

6 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

De unde să ştim noi?
Cu mine nu te-a înşelat. Încă.

| optimistul a răspuns:

Buna eu zic sa incerci sa il verifici daca te inseala si apoi sati exprimi opinia cu dovezi in fata lui si pa. sal succes

| HoneyR a răspuns:

Ar fi putut sa te insele avand in vedere ca era din alta localitate dar daca tinea cu adevarat la tine nu te.ar fi inselat :* funda?

| iiMellyx3 explică:

Pai eu sunt din buc si eu era din tulcea el avea 14 ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De unde sa stim noi daca el te insela? Nu ne-ai dat niciun detaliu, ci ai spus doar o presupunere. Tu esti singura care poate sa stie asta (sau nu).

| anu a răspuns:

Fara suparare, dar eu nu cred ca o relatie la distanta poate dura foarte mult, mai ales la o relatie de 2 adolescenti. Este foarte probabil sa te insele, mai bine i-ai da tu papucii lui, inainte sa ti-i dea el tiewinking Baieti frumosi cred ca poti gasi si in localitatea tawinking