| mada2396 a întrebat:

Am fost cu un baiat din clasa 2 saptamani.ne'am despartit dar el era mereu trist si eu la fel. dupa o saptamana i'am zis ca mai tin la el si am mai dat o sansa relatiei noastre. a durat doua zile si mi-a zis ca nu mai tine la mine. dupa era din nou suparat.cand incepusem sa ne intelegem bine ca prieteni m'a luat in brate din gluma.peste cateva ore mi-a spus ca a mintit si ca tine la mine ca nu mi'ar mai fi dat drumul din brate. i'am mai dat o sansa dar in 3 ore imi zice ca a dat. o in bara din nou ca nu mai tine la mine si ca nu poate sa imi spuna ce s-a intamplat.acum iar e trist si la status are doar melodii de dragoste triste. ce ar trebui sa cred?

Răspuns Câştigător
| Bella12 a răspuns:

Sa ramaneti prieteni. ca vad ca relatia voastra nu tine.sad

1 răspuns:
| MarTZius a răspuns:

Nu pot sa inteleg dc se joaca cu tine si cu sentimentele tale, e culmea sa spui ca tin la tine si peste 2 ore nu mai tin, asta nu e treaba.inseamna k nu te merita si nu ii e de tine. ignora-l si nu-l mai baga un timp in seama si asa o sa isi dea si el seama daca tine sau nu la tine.nu-i spune nimic,nu da explicatii, doar nu mai vb cu el un timp, sau vb indiferent si vezi apoi ce face.nu poti continua in asa fel ca acum sunt cu tine, imediat nu mai sunt, trebuie sa fi respectata si tratata cu iubire.