anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am fost cu un baiat mai mare decat mine cu un an si acesta se comporta foarte frumos cu mine,pana cand a auzit ca eu l-am inselat, ceea ce nu e adevarat si nu ma gandeam sa o fac pentru ca ma simteam foarte bine langa el.Am incercat sa-i explic, dar nu m-a ascutat si acum el si prietenii lui ma urasc.Ce pot sa fac?

3 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Sa le dovedesti prin comportament tau corect din toate punctele de vedere ca cele auzite au fost doar niste minciuni scornite, neadevarate si atat el cat si ceilalti prieteni au fost pur si simplu mintiti/inselati. Doar asa vor ajunge sa-si dea seama de greseala comisa si probabil, cine stie daca vor avea "puterea" sa recunoasca ca de fapt greseala este a lor si nu a ta. Capul sus!

| OldSoul a răspuns:

Tu nu trebuie sa faci nimic, ai incercat sa-i explici, nu te-a ascultat, mai bine mergi mai departe aia este.
Ce relatie crezi tu ca e aia daca el nu e capabil sa te asculte si sa se ia dupa gura lumii?
Una de durata, sigur nu e.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poti sa ii ceri sa va vedeti sau da-i un mesaj si explica-i. Pana la urma daca el prefera sa asculte ce zice gura lumii si nu te lasa sa-i explici n-ai pierdut nimic.