Si eu sunt in situatia ta. in fn. la mine fostul nu e persoana potrivita pentru mine. e cu ea ca sa iti faca tie in ciuda. crede ca asa te va aduce inapoi la el chiar daca nu il iubesti ci pur si simpu sa ii demonstrezi individei ca nu ea a castigat. gandeste-te bine daca il iubesti cu adev impacate cu el insa doar daca merita tipu sacrificiu. daca nu merita taie raul din radacina deoarece baieti mai sunt:-x
Impaca-te cu el.Inca il mai iubesti si e normal sa fie asa daca il cunosti atat de bine si erat pe punctul de a va casatori.Nu conteaza de ce a stat cu ea, probabil a fost o toana de moment dar el pe tine te iubeste cu adevarat si ai fi pacat ca din cauza unoe orgolii ranite sa renunti la iubirea adevarata
Buna, poate ca aia i-a bagat in cap cine stie ce si l-a dus de nas si el s-a bagat cu ea...sau tinand cont de faptul ca v-ati despatit si ea baga intrigi intre voi el poate vrea doar sa iti faca in ciuda sa vada reactia ta, sa te faca geloasa.Depinde si din ce cauza v-ati despartit; dar ma gandesc ca daca va iubiti va veti impaca voi pana la urma...
POate e cu acea fata din frustrare sau pur si simplu ca sa nu fie singur, el stie. DAca vrei sa te impaci cu el si inca il iubesti, cel mai bine ar fi sa fai un pas catre el, sa vb cu el si sa ii spui ce simti, nu cred ca ai nimic de pierdut.Pe tine te iubeste, cu tine a fost mult timp, cu tine a impartasit multe intamplari si sigur aveti multe amintiri impreuna, oare nu mai exista cale de impacare? DAca il iubesti nu sta degeaba, poate el asteapta sa ii spui ca vrei sa te impaci cu el; si o va lasa pe acea fata care se baga intre voi. Mia bine discuta cu el, ori te impaci cu el, ori incearca sa il dai uitarii, alegerea e a ta!
Daca chiar tine la tine, impaca-te cu el. Daca nu, nu il lasa sa iti mai strice odata viata
Poate el nu vrea sa fie cu ea, dar ea insista si apare peste tot in calea lui. Nu trebuie sa te impaci cu el, dar nu distruge totul si lasa-i o speranta. Poate o sa afli ca lucrurile stau altfel cu ea si-ti va parea rau ca te-ai despartit definitiv.
Baieti sunt foarte maleabili in sensul asta si foarte fustangii dupa cum vezi!
Crezi ca l-a deranjat sa i-o traga si aleia?
Nu zic ca nu tine la tine, poate vei vrea totusi sa ii mai dai o sansa daca il iubesti cu adevarat!
E cu aceea fata pentru ca simte nevoia unei fete in viata lui. Putea fii oricare fata!
Daca il iubesti mai da-i o sansa. N-o lasa pe,, scorpie,, sa se bucure de el, pare un tip dragut!
Nu cred ca nu te iubeste, ca din ce ai scris tu aici asta reiese. poate vrea sa vada daca disperi dupa el. oricum el e dator sa incerce si daca il iubesti mai da`i o sansa, asa doar ca sa ii dai peste nas tipei aleia. care probabil nu are altceva de facut decat sa destrame cupluri.
Poate a suferit mult si a vrut sa te faca geloasa, crezand ca daca iese cu fata aia (presupun ca nu o suporti) te vei intoarce la el.Acum cand s`a bagat cu aia ai spus ca era beat, poate si aia cine stie ce naiba de vraji i`a facut pe acolo.Habar nu am ce face omu` la betie, dar nu cred ca e un motiv atat de bun, vorba ta.Nu stiu, mai lasa`l putin si totusi ati putea sa va intalniti ca amicii, vezi cum se comporta si poate cine stie te si impaci cu el! :* Succes! Cat despre aia, da`o dracu! Era invidioasa pe tine doar, sigur il placea.
Ar fi mai multe modalitati. poate asa vrea sa-ti demonstreze c poate sa fie si cu altcineva in afara de tine datorita faptului c te-a mai intrebat daca vrei s fi cu el si u ai spus c nu vrei, poate este cu acea pers pentru simplul fapt c vrea s te uite si c nu mai vrea s sufere dupa tine, poate c acea pers tine mult la el si nu vrea so dezamageasca spunandu-i c vrea s se desparta de ea.