| elutzagty a întrebat:

AM fost cu un baiat prin aprilie o luna de zile dupa el mi-a zis ca s-a plictisit de mine.am stat dupa el pana acum el s-a combinat cu prietena mea dupa 2 zile a lasat-o si sa intors la mine. tin mult la el si vad ca si el. ce credeti o s-o ducem vreun pic chiar daca a facut fite la inceput? acel baiat ma merita?

6 răspunsuri:
| ASIGURATORUL a răspuns:

Depinde ce iti doresti tu. Daca iti doresti o relatie stabila, din ce spui, nu cred ca este de tine, le va schimba pe fete ca pe ciorapi. Daca il iubesti si poti sa accepti comportamentul lui poti incerca sa continuati mai departe ce ati inceput. Succes!

| AdrianL a răspuns:

Nu te merita si nu stiu daca si tu pe el dar iti spun atat daca el te-a iubit cu adevarat si te iubeste nu te-ar fi parasit pentru nimic in lume asa ca eu zic ca trebuie sa-l uiti si gaseste-l pe cel potrivit care sa te iubeasca indiferent si adevarat pentru omul acela nu te merita daca schimba fetele ca pe sosete si revine la aceiasi pereche ala e om prost nu stie ce e dragostea pura si adevarata asa ca nu te merita.Sa caute pe netlaughing)

| Mikka09 a răspuns:

Eucred ca nu ar trebui sa te intorci la el pentru ca pana la urma el te-a parasit...in locul tau nu as mai fii inca o data cu el dupa ce m-a pus in aceasta ipostaza nasoala:p

| cumsablog a răspuns:

Cred ca e destul de clar ca nu. Daca s-a "plictisit" de tine dupa doar o luna, s-a combinat si cu prietena ta si acum vrea din nou la tine... totul este cam dubios. Problema ta este ca tii la el, dar mie mi se pare cat se poate de clar ca el n-are nicio intentie sa stea prea mult cu tine si clar nu te merita.

| elutzagty explică (pentru cumsablog):

Sa stii ca asa este multi mi-au spus lasa-l da eu nu si nu si am aproape un an de cand umblu dupa el si nu ma las pana n-o sa ma iubeasca

| cumsablog a răspuns (pentru elutzagty):

Bafta atunci! happy