| crrinnaaa a întrebat:

Am fost cu un coleg de clasa asta vara, dar ne-am despartit. insa lui acum ii place de alta fata tot din clasa mea si eu inca il plac. cum sa fac sa nu ma mai gandesc la el? va rog dati-mi un sfat. ce ati face voi daca ati fi in situatia mea?big grin

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, eu daca as fi in locul tau, cred ca as incerca sa imi iau gandul de la el, sa im ivad de treaba mea, as incerca sa vb.cu alt baiat ca doar mai sunt atatia baieti...happy. Stiu ca e greu sa tii la cineva si sa nu fi cu acea persoana, mai ales fiind coleg e mai greu, dar totusi incerca sa il uiti.
Cu timpul vei reusi, lasa ce a fost in trecut, vb.cu alt baiat, asa incetul cu incetul il vei uita pe acesta.

3 răspunsuri:
| Puf a răspuns:

Nimeni nu te poate ajuta cu nimic! Totul vine din interiorul tau, totul depinde de tine si de ambitia ta de a`l uita. Nimeni nu poate stii ce e in sufletul tau deoarece toti suntem diferiti si avem sentimente diferite. Mediteaza, gandeste`te si vei gasi singura raspunsul, uitate acolo in adancu inimii tale si vei vedea ca tu esti singura care poate rezolva pb asta. Fii increzatoare in tine si gandeste`te ca el nu a existat in viata ta nicicand. Gandeste-te la momentele urate alaturi de el si vei vedea ca nu iti vei dori sa mai traiesti altele asemanatoare. Bafta :-x

| Anonim_5812 a răspuns:

Eu am stat aproape un an cu cineva si am fost foarte afectata, dar mi-am spus in fiecare zi "nu il mai iubesc" si ma comportam ca atare. Ma controlam si oricine ma intreba in mod badjocoritor ce mai face el sau cum mai stau cu el raspundeam "nu stiu, nu ma intesereaza, am trecut de etapa asta, nu il mai iubesc". Sper sa mearga si la tine.

| HBK a răspuns:

Pur si simplu nu te mai gandi. Daca el nu te vrea, inseamna ca nu te iubeste si nu are rost sa plangi dupa el...cred ca nici tu nu ai putea sa stai langa cineva pentru care nu simti nimic! Poate ca, gandesc mai dur, dar asa este in viata poti avea si esecuri si succese (sau succesuri.cum mai spun unii). Asa ca iesi din starea asta si distreaza-te, viata e scurta, merita traita