Dea. nu mai vb cu prietena ta. asta se poate numi prietena? Cum. nu inteleg. ati stat impreuna 6 luniiii. e ceva timp. si nu s-a atashat de tune. Cum putea sa se intoarka la fosta? Oribil. Macar de-ti expica. Uita-i pe amindoi. ca te-au facut sa suferi enorm. sh tu nu meriti...
Buna, ea nu e prietena adevarata, sa nu mai vb cu ea ca nu merita, iar el nu te merita de asemenea, pentru ca el din pacate a fost cu tine, ca sa o faca geloasa pe pr ta sau sa incerce sa o uite, dar nu a reusit, dar tu nu esti bataia lui de joc, nu o baga in seama nici pe ea dar nici pe el, bafta.
Nu se poate numi prietena.ai spus ca nu simtea nimic pentru el. dar acum de ce e cu el?! ca sa iti strice tie relatia...ca sa te "loveasca" pe tine.
Nu e bine sa ai incredere in oameni! nu exista prieteni adevarati!
Ignora-i pe amandoi.si pe ea si pe el.nu le arata ca te doare.
Hai, capul sus si privirea inainte! Arata-le ca nu te-au "doborat", demonstreaza-le ca esti mai puternica decat amandoi la un loc. Fii fata smechera si isteata!
by daii
Relatia asta nu trebuia sa aiba loc niciodata...atata timp cat stiai ca o place pe prietena ta... putea sa fie cu oricare alta fata dar te-a ales pe tine...prietena fetei pe care el o placea...asta pare o coincidenta? eu nu prea cred...asta a fost o partida de pescuit... cei drept care a durat destul de mult... iar tu... tu ai fost momeala
Daca prietena ta l-a ignorat si refuzat la inceput, acum de ce l-a acceptat? Ori in timp ce el era cu tine i s`a pus pata pe el, ori a facut`o intentsionat pentru a`tsi face tie rau. Vinovatsi sunt ambii. El pentru ca te-a mintsit, desi inca tsinea la prietena ta si apoi te-a parasit fara explicatsie. Iar cea pe care o numesti prietena nu merita acest apelativ din moment ce e cu el stiind de sentimentele tale. Sfatul meu este sa nu mai vorbesti cu ea. Va puteti saluta si atat, daca suntetsi in aceeasi clasa. Dar cu sigurantsa iti vei putea face alte prietene mai bune in noul colectiv.
Bună.
Nu realizezi că ai primit o lecție de viață? Nu trebuie să ai încredere în oameni!
Sunt oameni cu două fețe, fugi de ei, sunt periculoși.
Timpul îți va vindeca rana din suflet, ignoră-i și soarele va străluci în toată splendoarea lui pe strada ta.
Ai mare grijă și vigilență când îți mai faci prieten sau/și prietenă.
Pa, pa.