Eu zic sa incercati sa stai de vorba si sa lamuriti lucrurile intre voi.el trece printr-o perioada dificila, avand in vedere ca a fost operat...tu ar trebui sa il intelegi, si sa te pui in locul lui. poate ca si tu ai reactziona la fel. dupa ce stati de vorba amandoi, incearca sa iti faci ordine in ganduri si in sentimente.numai tu stii daca vrei si daca poti sa continui relatzia aceasta. daca nu simti acest lucru, ar fi mai bine sa o terminatzi acum.pentru ca sa nu va mintzitzi singuri.decat sa va inshelatzi unul pe celalalt, mai bine o terminatzi in mod civilizat.. sper ca te-am ajutat! multa bafta si sanatatea prietenului tau!
Da deci... eu nu vreau sa incerc sa vb cu el, as vrea sa.l las pe el sa ia decizia asta, dar se pare ca nu prea o face. si daca vb cu el mi.e frica sa nu.mi dea papucii, o sa fie mai naspa apoi pentru mine sa trec peste. de fapt mi-e frica sa.l vad. daca il vad mi-e frica sa nu ma umilesc total in fata lui ca sa ne impacam, si apoi sa ajungem in aceeasi situatie. eu tin la el, si as vrea sa continuam dar nu in stilul asta.
si cu sora lui nu prea pot vorbi ca nu am incredere in ea, ca m.a mai mintit cu niste chestii in legatura cu el si a incercat o data sa ne desparta doar pentru ca m.am certat cu ea.
Poate totusi vrea sa se razbune pe tine si de aia iti face astea, si acum ca e treaba cu piciorul poate face asta sa te simti u prost adica sa nu ai curaj sa te desparti u de el.dar totusi vorbeste cu el.ca si tu totusi a fost primul cu care ai facut-o. trebuie sa se gandeasca la asta. j daca nu mai e sclipirea aia intre voi mai bine terminatio ca nu are rost.dar cred ca el vrea sa vada daca ai tupeu sa te desparti tu de el ca zice ca dupa ce mi-ai facut atatea t mai si desparti de mine.sau vb si u cu sorusa
greta02 întreabă:
Liviuanonim întreabă: