anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am fost curand intr-o excursie si normal mi-a placut un baiat.Este super dragut,il cunosc de mult,am fost in aceeasi scoala,dar el nu ma stie, asa cred.De mult imi place de el,dar nu stie asta, nici macar nu ne vorbim.In aceasta excursie nu m-am apropiat de el pentru c ami-a fost rusine si imi pare rau,mai are si iubita,dar el mi s-a parut ca se cam apropia:venea cand astepta tot grupul venea langa mine cu gasca lui,ma privea uneori insistent(asa l-am observa,pur si simplu ni se intersectau privirile,si mai apoi il urmaream cu coasa ochiului)la o plimbare pe apa eu am ramas cu niste prietene pe vas pentru a nu ne inghesui a ramas si el tot cu gasca, la receptia si-a pus bagajul langa al meu si am stat in picioare unul in spatele celuilalt. Oare ii place de mine sau nu stiu pura coincidenta.

Răspuns Câştigător
| RobertFHC a răspuns:

Nu-i arata prea mult ca-l placi ca poate dupa te ia drept o lesinata, lasa-l pe el sa faca primul pas ca doar e baiat...
Tu ce poti face acum e sa te porti dragut cu el si sa vorbesti cu el, daca te baga in seama pe fb/realitate samd.

3 răspunsuri:
| Wise a răspuns:

Din punctul meu de vedere ii place, acuma trebuie sa ai si tu grija, sa fi tu insuti, prietenoasa si deschisa cu el, cred ca el asta va aprecia si. cine stie!

| Lulalalu a răspuns (pentru Wise):

Dar el chiar nu ma cunoaste, este in inima mea de mult, dar nu am vb cu el e mai mari si..........are si iubita, dar poate erau simple coincidente, multumesc oricum