| Shadowfox a întrebat:

Am fost impreuna cu o fata 10 luni dar ne-am certat foarte urat si ea mi-a zis ca nu mai vrea sa auda de mine vreodata si sa nu ii mai scriu.I-am scris ieri si mi-a zis ca ii e dor de mine si tine la mine dar sa o las in pace si sa nu ii mai scriu.Ce inseamna si ce sa fac? Dau funda

Răspuns Câştigător
| Carabus_Raluca_1998 a răspuns:

Buna!
Eu cred ca prietena ta te iubeste foarte mult, dar a fost prea ranita si afectata de cearta respectiva incat ea nu te poate ierta.Incearca sa iti cer scuze sincer, sa-i spui ca si tie iti e dor de ea, si ca o sa ii acorzi timp sa se gandeasca daca mai poate fi impreuna sau nu cu tine. Daca te iubeste cu adevarat, inseamna ca o sa uite tot si o sa va impacati, daca nu... cred ca iti dai singur seama ce inseamna.
Ok. Sper ca te-a ajutat raspunsul meu, si multa bafta cu iubita ta. happy

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu o lăsa în pace. o să vezi că vă împăcați.

| Cristinaaa57 a răspuns:

Toti zicem la nervi ca ''sa nu ma mai suni, nu vreau sa mai aud de tine'', dar dupa un timp ne aducem aminte de amintiri....clipe petrecute cu aceea persoana si apar sentimente, daca ti-a zis ca ii e dor de tine inseamna ca asa e si daca a zis ca sa o lasi in pace vrea sa te uite, chiar daca mai tine la tine