| DamagedHeart a întrebat:

Am fost impreuna o luna. Ne-am despartit pentru ca eu m-am racit fata de el din cauza unor probleme personale, pe care i le-am spus, peste 2 luni am aflat ca m-a inselat cand era cu mine si am vorbit cu el, ne-am certat foarte rau. Acum nu mai vorbim. Dar suntem de la acelasi liceu, ii spune celui mai bun prieten al lui ca sufera din cauza mea si ca ar vrea sa vorbeasca cu mine, dar mereu gaseste vreo scuza. Si se uita tot timpul foarte insistent la mine, dar nu zice nimic. Iar azi am aflat ca are prietena de fapt. straight face Nu inteleg nimic din asta. Vreun sfat? Eu inca tin la el.

3 răspunsuri:
| AndraBlondina a răspuns:

PAI stie ca nu mia vrei sa fi cu el si are o alta prietena ca sa te uite ori ca nu mai are nicio sansa cu tine.ori iti da impresia ca te mai plk. ar trebui sa vb sa lamuriti ca altfel nu poti stii daca te plk sau nu. daca inca mai tii la el incerca sa fii iar cul daca nu merge las-o balta chiar daca va fi greu

| Andra_3863 a răspuns:

In primul rand nu asculta tot ce se zice. Si despre prietenul meu se zice ca ma inseala, dar nu o face. Si o stiu sigur pentru ca nimeni nu stie ca de fapt noi stam impreuna.happy Deci nu ar avea cand...Mai ales ca atunci cand e plecat de acasa vorbeste ff mult cu mine la telefon...
In al doilea rand, cand vezi ca se mai uita insistent la tine, intreaba`l "chiar iti place asa de mult ce vezi de te tot uiti atat?" dar zambind.Astfel o sa intrati in vorba, si o sa poti sa vorbesti serios cu el.
In al 3`lea rand,nimeni nu a zis ca daca a incheiat relatia cu tine, inseamna ca nu o sa mai aibe vreo relatie dupa. Ceea ce e valabil si pentru tine. Si eu am inceput relatia actuala in ciuda faptului ca mai tineam la fostul. Dar incet-incet sentimentele pentru celalalt s`au dus, si le-a facut loc celor pentru actualul. Nimeni nu zice ca trebuie sa ramai singura pentru ca tii la el.NU cred ca e primul si NU va fi nici ultimul.happy

| Marya6329 a răspuns:

Pai poate ca el ar vrea sa va impacati dar poate ca in sine lui stie ca nu se poate insa cel mai probabil el tine la tine si de aceea reactioneaza asa...dar uh fa ce simti si o sa fie bine gandeste'te bine la ce vei alege