| ubrocdenis a întrebat:

Am fost in club fara sa ii zic iubitei mele, suntem de 2 luni impreuna si nu suntem certati dar ma gandeam daca sa ii zic sau nu? ajutor.

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Spune-i adevarul, ca-l va afla oricum mai devreme sau mai tarziu si poti sa o pierzi, daca o minti.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai de ce nu i ai zis?

| dullcat a răspuns:

De ce nu i-ai spune? Iti este frica ca va interpreta gresit?

| Hyperion7 a răspuns:

Poți să îi spui sau nu, atât timp cât nu te ai mai ales cu alta relație, nu stiu daca e musai să știe toate mișcările tale, doar zic.

| VoidEternal a răspuns:

Ai fost in club. Si ce s-a intamplat? Te-ai dat la alte fete, ai plecat cu alctinceva acasa? Din cate stiu eu sa dansezi nu inseamna sa inseli.

Oricum faptul ca tu ai simtit nevoie sa ii ascunzi asta, denota o carenta in relatia voastra.

| mastadont a răspuns:

Ce nu știe nu o afectează big grin așa că părerea mea e să nu-i spui, în fond, ai și tu dreptul la spațiul tău personal, mai ales dacă nu s-a întâmplat nimic să compromită relația.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De acord cu mastadont. Dacă nu faci nimic greșit, nu flirtezi cu altele, nu o înșeli, atunci nu trebuie sa te simți vinovat că mai ai și tu din când în când un moment de respiro.

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Nu ai făcut bine deloc trebuia sa știe asta înseamnă loialita într-adevăr cu Adevărat și încrederea Adevărată.

| MAteiLaAjutat a răspuns:

Te-ai dat la altele sau ce este de ascuns? Daca doar ai iesit cu baietii poti sa ii spui, insa tot vei risca sa va certati pe fond de incredere.