| 123098lolol a întrebat:

Am fost in tabara. eu si prietena mea ne-am indragostit de acelasi baiat dar ea era cu alt baiat. s-a despartiti de el si este cu celalalt baiat si mereu ma intreaba dk vreau ca ei sa se desparta deoarece ea stie ca eu sufar si nu pot sa ii spun da. m-as simti aiurea. dar si fostul ei iubit care tine la ea foarte mult si sufera.totul e pe dos. am o stare melancolica si nu stiu ce sa fac. parca am un gol in inima. tot ce faceam inainte pare aiurea si nu am ce sa fac nou. ce pot face?

Răspuns Câştigător
| niko_7262 a răspuns:

Uh...urata situatie. sfatul meu este sa te mentii la distanta, adica daca ei sunt impreuna lasa-i sa fie...E putin dur si trist ce-ti spun, dar daca tii la baiatul asta atunci inseamna ca vrei sa-l vezi fericit. Daca el este fericit cu ea, asta este soarta.Nimic in viata nu este usor, si eu cred ca cel mai mizerabil lucru care i se poate intampla unui om este situatia de fata.Dar sa-ti spun sincer, nu stiu ce ar fi mai rau, sa-ti pierzi prietena si sa ramai cu constiinta, ori sa-l pierzi pe el dar sa ai constiinta impacata.
Inca un lucru, mereu am crezut in chestia asta ca daca cineva iti este destinat atunci indiferent de situatie el se va intoarce la tine.
Nu fi trista.Zambeste, viata e frumoasa.Crede-ma, ca daca, Doamne fereste, maine ai avea ceva probleme de sanatate, baiatul ala ar fi ultimul tau gand.Sa fi tu sanatoase, ca in rest, avem de toate.
Bafta.

1 răspuns:
| Alyna_2883 a răspuns:

buna! pai ar trebui sa vb cu prietena ta intre patru ochi...nu cred ca ai dc sa te simti aiurea si poate cine stie o convingi sa se impace cu fostul sau prieten...vezi si uh ce faciwinking