| managersecret a întrebat:

Am fost intr-o excursie,iar seara am stat la baieti in camera pentru ca erau cativa golani in jurul pensiuni. Eu m-am dus la baie ca sa vad daca mi-a venit ciclu pentru ca ma duruse burta etc. Cand am iesit din baie am observat ca,clanta era uda cu ce nu stiu probabil cu apa,dar eu avand o imaginatie bogata,cred m-am gandit ca poate cineva a pus mana pe clanta fara sa se spele pe maini,iar eu am pus mana pe clanta dupe pe lengerie sa vad daca pata era de sange(aceam boxeri negri). Cred ca e o intrebare tampita,dar pot ramane insarcinata? Pe clanta putea fiapa sau suc etc. Totusi am acesta teama. Si de cateva zile imi e ppofta sa manac orice,dar mai ales dulciuri si am stari de voma, bine starile pot fi de la ciclu ca nu mi-a venit inca.Deci sunt insarcinata? Am o imaginatie bogata? Am citit multe de pe net si cred ca am citit ce nu trebuie.

4 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

Iar tu? Nu ti-am explicat si eu si inca o gramada de utilizatori cum sta treaba?
Ti-am zis, NU se poate sa ramai insarcinata asa, e imposibil.
Ca sa ti-o zic pe romaneste, daca nu faci sex cu cineva, sau faci o... cum se numeste, fertilizare in vitro, sau ceva de genul, adica atata timp cat spermantozoizii unui baiat, ajung in vaginul tau, nu ai cum sa ramai insarcinata.
Daca nu ai citit bine pe net, mai cauta, ce ai citit tu e o prostie.

| piticelm a răspuns:

Da esti, acum te poti speria! Offff Doamne.crying

suntserios
| suntserios a răspuns:

Si crezi ca ramai insarcinata de la apa? sau poate nasti o sticla de suc?

| SoBerzerk a răspuns:

Lasă-ne, copilă, în pace!