Muta-te... daca asa prieteni si profesori ai tu, o sa-ti fie mai bine altundeva crede-ma
Wow, ce chestie complicata...pai se pare ca diriga ta e pusa pe fapte destul de bine(paranteza: e dusa rau) asa ca ideea cu mutatul la o alta scoala nu pare chiar atat de rea dat fiind viitoarea ta reputatie care va starni destule controverse. Iti dai seama ca nimeni nu o sa iti mai imprumute nimic si nimeni nu o sa aiba incredere in tine, asa ca cel mai indicat lucru e sa te muti la o alta scoala. Si eu trec tot intr-a 8-a, care o sa fie foooooarte grea mai ales din cauza examenelor bla bla bla. Asa ca mult succes la noua scoala daca te vei decide in aceasta privinta
Pai cred ca e foarte buna ideea insa eu as ramane si i-as face zile fripte dirigai insa fara sa imi atrag prea multe probleme din partea celorlalti profesori adica ce poate sa iti faca asa de rau, bine asta daca nu o sa fii respinsa de colegi din cauza spuselor prietenei tale.
Depinde daca mai ai prieteni aici in scoala o sa rezisti crede-ma stiu cum edaca nu mai ai pe nimeni mai bine te muti