| xFaith a întrebat:

Am fost intr-un club [ sambata ] iar acolo seful clubului obisnuieste sa faca poze cu cei din club, pentru reclama. Si au pus 2 poze cu mine in care arat oribil. [ nici macar nu stiam cand s`au facut pozele ] in fine. Ce pot face ca sa le stearga? Iar daca ar vrea sa le stearga. am vazut ca pot sa dau report. dar apoi trebuie sa bifez una din casute. imi puteti spune ce e de facut?

Răspuns Câştigător
| Lollaow a răspuns:

Nu, ideea e ca nu are dreptul de a posta niste poze cu tine pe net fara acordul tau. in cazul in care esti minora. Poti pe facebook sa dai raport->dupa care scrie ceva de genu" poza asta imi viozeaza intimitatea, sunt minor" si se va sterge in cel mult o zi. sper ca i-am fost de folos. stai linistita, poate doar tu consideri ca ai iesit urat. Fi sigura ca baiatul care te place te va placea oricumhappy

4 răspunsuri:
| LanaDelRayFan a răspuns:

Scz dar:
In ce club ai fost? E in Mamaia?

| LastMimzy a răspuns:

Buna,daca sunt pe facebook incearca sa intri in vorba cu cei ce detin pagina respectiva.

| aliceinchains a răspuns:

Ce e atât stres pentru două poze? Dacă văd "n" necunoscuţi pozele astea, neinteresant, nimic măcar nu-i ştii, iar dacă sunt cunoscuţi, ei ştiu cum arăţi în realitate.
Oricum, nu trebuie să-ţi pese de părerile nimănui. Baftă!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Iti strica imaginea de pitipoanca pe facebook?