| Mary496 a întrebat:

Am fost mereu mai izolata, traind la casa si in 6 ani, pana sa incep scoala, am avut doar 2 -3 prieteni buni.Acum,la scoala(clasa a 8-a), am tot atatia prieteni si nu prea ies afara(ce mai, nici nu cred ca ies), am o prietena ce pana acum era destul de buna, dar a devenit rece cu mine si ma foloseste doar la teste si cand ne asculta.Are mai multi prieteni, iar eu ma simt pur si simplu tradata. crying

2 răspunsuri:
| doroteea a răspuns:

Cunosc oarecum sentimentul... in sensul ca vad cat de falsa e lumea din jurul meu. Dar incearca sa nu-i excluzi complet pe ceilalti si pe cei "populari" dar nici nu face orice sa ajungi la degetul lor mic. Incearca sa gasesti pe cineva in care ai incredere si cu care te intelegi, ar trebui sa eviti oamenii care sunt numai de interes: lumea e plina de asa ceva, ai grija cu cine umbli, e trist, dar chiar si prietenii care ii crezi adevarati te pot rani si profita de tine. Daca simti nevoia sa mai vorbim, poti sa-mi trimiti mesaj pe privat.

| WhiteWolf7 a răspuns:

N-o mai ajuta! Si esti sigura ca are prieteni? Sau, are "prieteni"? Vezi si tu, incearca sa mai iesi ca-ti face bine.Mai du-te prin parc cu prietenii(AIA ADEVARATI!) mai la un film, relaxeazate daca scoala-i ok ca meriti o pauza din cand in cand.Si chiar daca nu-i prea ok, nu esti robot, nimeni si nimic nu-i perfect.Iesind afara, prin parc in special, mai intalnesti copii de varsta ta si vezi si tu, leaga prietenii cu cine crezi ca merita sa-ti fie prieten/a nu cu toti prefacutii.