| AnnaMariaaa a întrebat:

Am fost pe munte cu un grup din liceu si unul din baieti s-a dat la mine, apoi am vb cu el pe mess si i-am spus ca am inceput sa-l plac de atunci, dar el nu ma crezut...pana la urma la scoala am iesit in fiecare pauza am stat impreuna, iar vineri m-a sarutat, nu suntem impreuna, dar ne comportam de parca am fii... iar astazi cand a venit la scoala de dimineata doar s-a uitat la mine mi-a zambit si atat.Parca as fi fost invizibila astazi nu ma bagat inseama deloccrying si eu il plac foarte mult. ce ma sfatuiti sa fac? credeti ca se poarta asa din cauza ca i-am zis ca il plac si acum i s-a urcat la cap sau ce poate fii? mentionez ca in pauze mai sta si cu alte fete si le ia in bratestraight face fundita.

Răspuns Câştigător
| tyana a răspuns:

Daca te ignora el, ignora-l si tu.Nu o sa incepi acum sa cersesti atentia unui baiat care face pe zmeul.Esti o fata inteligenta asa ca trateaza-l cum merita.Probabil vrea sa te faca geloasa sau chiar nu e nimic in capul lui!
In afara de asta, daca as fi in locul tau comportamentul lui mi-ar ridica semne de intrebare cu privire la o posibila relatie pe viitor:merita increderea ta? poti sa ai incredere intr-un baiat care se schimba dupa cum bate vantul? Te-as sfatui sa incerci sa te detasezi putin emotional de el, concentreaza-ti atentia mai mult asupra scolii si stai de vorba cu el cand e mai hotarat si stie ce vrea.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

S-a dat la tine la vrajeala topic closed

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fal gelos