| MandarinaRoz a întrebat:

Am fost prietena cu 3 fete nu dau nume.Acum una dintre fete a devenit cam nesimtita si crede ca ea e cea mai tare... Cealalta fata este absolut manipulata de 2 fete una fiind cea enervanta de care v-am vorbit mai sus.Eu am ramas doar cu una dintre ele insa ea nu prea vorbeste eu da normal o intreb incerc sa ii spun cate ceva dar nimic raspunsurile sunt aceleasi :"da","nu","nu am chef","nu vreau"...
Ea nu prea are prieteni si daca ma mut de langa ea din banca ramane singura.Si poate sa intre intr-o depresie.Dar nici eu nu prea as avea cu cine sa stau pentru ca toate fetele sunt facute grupulete si daca incerci sa vorbesti cu ele nu prea te baga in seama mai sunt si unele destul de dragute care seprostesc mereu dar ma simt asa ciudat cand stau pe langa/cu ele.Un sfat?

Răspuns Câştigător
| ROB3RT89 a răspuns:

Esti inca mica si ai personalitatea in dezvoltale, astea sunt niste chesti puerile care nu merita sa le acorzi atentie.
Multe persoane sunt iopocrite, increzute, chiar nu merita sa stai de vorba cu ele.
Incerca sa-ti faci prietene cu care te intelegi si pe care te poti baza la nevoie...
Cum ai zis mai sus de colega de banca ca raspunde numai cu "da" si "nu" nu stiu de ce mai pierzi vreamea cu ea...

0 răspunsuri: