| hermione a întrebat:

Am fost vara asta la Taize, o comunitate religioasa in Franta pentru o saptamana. acolo m-am indragostit foarte tare de un francez dragut cu care m-am imprietenit putin si probabil ca nu il voi mai vedea niciodata. Nu stiu daca el ma place dar cu siguranta prietenul lui cel mai bun da. nu stiu cum sa ies din starea asta :il visez noaptea, ma intreb mereu ce face, caut poze pe care nu le am cu el. ce sa fac? pls... ajutor

Răspuns Câştigător
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Să revii cu picioarele pe Pământ şi să te resemnezi. După cum ai spui şi tu : " ai fost vara asta", " ai fost, nu eşti". Cam la asta se rezumă totul. Trebuie să accepţi realitatea şi încet încet îţi va trece! Îl visezi noapte pentru că te gândeşti la el. Ocupă-ţi timpul cu altceva şi îţi va fi mai ok! Baftă!

2 răspunsuri:
| hermione explică:

Multumesc pentru sfat!

| sitax a răspuns:

Raspunde la intrebarea pe care singura o pui: Ce face? Inchide ochii, da fuga repede, prin norii pufosi si cerul albastru, pana la Taize. Uita-te dupa el, il gasesti imediat intrunul din locurile in care v-ati simtit atat de bine in vara asta. Acum e sinugr acolo, sau poate, inconjurat de alte persoane, zambeste, e relaxat, traieste din plin. Si poate si gandul lui e la fata frumoasa pe care a cunoscuta vara asta, inchide ochii, te vede, iti zambeste cald. Se ridica brusc de unde statea, caci o voce puternica il striga. E ora mesei. E o poveste ce merita pastrata asa cum iti doresti. Realitatea e a ta, o traiesti de acum incolo si te poti folosi oricand de clipele petrecute acolo, de sentimentele minunate ce ti-au napadit sufletul. Si daca simti nevoia sa iesi, deschide ochii larg, paseste incet spre locuri noi, deschideti sufletul spre noi experiente si traieste.