De un an? Cate tigari pe zi? Daca nu simti dependenta, nu mai fuma deloc, sa vezi- poti?
Te sfaduiesc sa te lasi te acest sport poate acum nu simti nimic dar dupa aia peste mult timp nu se stie...
Pi depinde si ce tigari fumezi.Kenturile,Marlboro si astea mai tari sunt tentante
Pai e bine, asa te`ai putea lasa oricand de fumat.sunt altii care incearca fel si fel de ceaiuri, plasturi, pastile, gume, si nimic.bv tie :* dar mai bine nu mai fumezi deloc e bine pentru sanatatea ta. bv tie
Pai mai bine renunti de tot la tigari. E bine si pentru sanatate, economisesti si bani... Oricum tigarile nu-ti aduc nici un avantaj.
Tocmai că nu simţi nimic, e cel mai PERFECT motiv pentru a te lăsa. Că fumezi doar pentru că n-ai ce face, este foarte rău, îţi strici organismul.Mai bine lasă-te, să vezi că poate nu poţi.Ai grijă cu ţigările astea că-s bune de aruncat la gunoi, şi te aruncă şi pe tine (dacă înţelegi expresia).
Nu esti dependenta?Pai deja fumezi de 1 an si "cica"nu te tenteaza. Daca nu te tenta nu incercai.Crezi ca poti sa te lasi de fumat oricand ai chef? Iti propun un test. Incearca sa rezisti o saptamana fara tigari.Sa nu uiti sa'mi spui raspunsul.
Pai asa si eu
nu simt nimic cand fumez, nici macar nu simt nevoia sa fumez, dar o fac din obisnuinta sau nici eu nu stiu
cert e ca tot incerc sa ma las si nu reusesc.
Eu cred ca esti confuza in pareri. Iti recomand un articol unde trateaza problema dependentei de tutun, vazand ca fumezi de 1 an de zile: http://director-articole.net/......imp-apare/
Asa si la mine. Fumez ca sa-mi treaca vremea, dar niciodata n-am simtit ca nu pot trai fara tigari. Nu sunt o fumatoare inraita, fumez ocazional, si destul de putin ( vreau sa zic ca n-am fumat niciodata un pachet singura ). Nu e nimic neinregula, pur si simplu si tu esti o fumatoare pasiva. Ai grija doar sa nu dai in dependentza
anonim_4396 întreabă: