Nu are ce sa caute un paianjen veninos la tine in casa. Da cu o carte sau cu altceva in el.
Omoară-l. Omoară-l. Omoară-l. Sau cheamă pe cineva să-l omoare în locul tău. Eu pur și simplu urăsc păianjenii. Sunt teroarea mea de când eram mică. Am arahnofobie. Nu cred că e veninos, nu prea se găsesc în România păianjeni, eu am văzut și păianjeni cu cruci pe ei, într-unul din atlasele mele spunea că sunt veninoși, dar ăștia din România nu sunt. Oricum trebuie omorât. Eu nici să-l omor nu pot, chem pe cineva de urgență, nu am curajul să mă apropii, chiar dacă știu că nu-mi pot face nimic, mie tot mi-e frică de ei. Nu prea înțeleg persoanele care au curajul să îi și ia în mână, pur și simplu. Cheamă pe cineva să-l omoare în locul tău.
Vai, când ți-am citit întrebarea deja m-a luat friguu. :O
Păăi, eu spun să chemi pe cinevaa, sau nu, omoarăă-l! )
Eu vreau ca paianjenii să fie pe cale de dispariție, deci sunt cu eutanasierea paianjenilor.
Nu da cu catrte, osă rămână imprimat, iAC, mai bine dă cu un sabot Sau șlapi :O
Ar trebui sa ceri ajutorul cuiva, sau sa arunci cu niste carti groase dupa el, asta fac eu de obicei...O alta optiune ar fi sa il prinzi cu aspiratorul. Daca esti la tara ar putea fi doar un paianjen de gradina, dar in orice caz ar fi indicat sa stai departe de el, cea mai buna optiune ar fi sa ceri ajutorul cuiva care nu se teme.
nitamariancosmin2 întreabă: