Mmmm...
Uite cateva idei.Inveleste-l cu o fata de perna, un prosop. Ceva mai mic si calduros. Tine-l langa calorifer.Se va incalzi, sper.
Te rog trimite-mi detalii despre starea lui, te rog, daca vrei fiindca si eu iubesc animalele ca tine.
Ia un prosop repede si incalzestel cu feonul! apoi pune gugustiucul acolo. apoi ia o sticla de apa goala si pune apa fierbinte in ea si las'o langa el.succes!
Ia un prosop si incalzestel cu feonul. apoi ia o sticla de apa goala si pune apa fierbinte in ea.infasura'l in prosop cat e cald si pune sticla langa
Baga-l intr-o paturica si pune-l langa calorifer.
Spune-i tatalui tau ca vrei sa faci o fapta buna si ca o sa ai singura grija de el.
Si ca sa ai grija de el intra si tu pe google si vezi ce mananca si cum sa ai grija de el. Noroc cu tatal tau
Imi pare foarte rau... dar va anunt cu tristete ca gugustiucul a murit.acum nu stiu unde sa il ingrop pentru ca stau la bloxc am gradina in fata dar e frumos amenajata si nu pot sa il ingrop acolo.si nici nu imi vine sa il arunc la gunoi...va rog spuneti'mi ce sa fac
De pastrat nu il poti pastra. Dupa ce se incalzeste si se invioreaza da-i apa si mancare. Daca nu vrea sau nu poate sa se hraneasca singur, deschide-i ciocul si da-i boabe de grau si de porumb inmuiate in apa. Poti sa-i dai si mazare, ii place.
Si eu am gasit la fel unul in zapada. l-am vazut ca statea asa blana in zapada si am zis domle o fi bolnav. l-am luat si a zburat intr-un copac de unde a cazut poc inapoi in zapada. il tin pe balcon intr-o cutie de carton. firimituri de paine + malai + apa. mai vedem maine
ale0409 întreabă: