anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am găsit un loc de muncă si am fost la interviu, menționez ca am 19 ani si la acest loc de munca (fabrica de lapte gen laptarie) fac ture de noapte, merită? alții zic ca gen esti prea tanar, iti strici sănătatea plus somnul si mna acum nu stiu ce sa fac. ceva sfaturi?

8 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Nu te lua dupa nimeni! Incearca si vezi cum va fi apoi te poti lasa daca nu-ti place, intre timp vei cauta altceva!
Munca nu este un hoby, e ceva ce trebuie sa faci indiferent daca iti place sau nu, dar daca gasesti ceva ce iti place, e si mai bine!

| dullcat a răspuns:

Daca ai posibilitatea de a alege, cauta un job care nu implica ture de noapte pentru ca da, iti vei distruge sanatatea in mod iremediabil.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Contează cum te adaptezi tu și dacă merită banii pentru tine.

| MarianWLF a răspuns:

Am facut ture de noapte de la 18 ani cand m-am angajat, intre 4 si 5 ani am bagat, in momentul de fata nu se mai fac unde lucrez eu si sincer iti spun imi pare rau dupa ele, ai spor de noapte 25%(cam toti au asa in mare), spre deosebire de schimbul 1 unde te trezesti la 5 cand bagi de noapte dormi cat vrei poti sa te trezesti la 5 dupa amiaza daca asa simti, probleme de sanatate nu am avut, corpul se obisnuieste, eu zic ca merita, incearca, plus ca noaptea e liber, birourile sunt goale, nu iti stau sefii pe cap, merita, parerea mea.

| Violleta2022 a răspuns:

Sigur ca merita!
Orice job faci este foarte bun, ca-ti aduce bani munciti cinstitsi apoi nu uita: de undeva trebuie s aincepi ca sa aduni experinta si sa dovedesti ca esti un om capabil.

Chestia cu stricatul sanatatii este pentru oamenii batrani, fiindca corpul lor nu mai rezista, dar ma indoiesc ca tu ai avea probelemde sanatate.

| darrio2007 a răspuns:

Totul depinde de tine, cum te adaptezi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Doar dacă ai nevoie neapărat de bani. Dacă nu ai nevoie neapărat de bani nu merită să-ți distrugi sănătatea.

| mODIN a răspuns:

Nu vad care ar fi problema daca tu simti ca e ok.