| killmesoftly a întrebat:

Am gaura in buric de 5 luni., In cat timp se astupa? Trebuie sa plec la mare si vreau sa-l scot cat timp sunt la plaja sa nu vada tatal meu.Se astupa in 3-4 ore cat stau la plaja?

Răspuns Câştigător
| thegatekeeper a răspuns:

Se poate sa nu fie vindecata complet, de obicei se vindeca in vreo 6 luni. Insa nu cred ca e nicio problema daca il scoti doar timp de 3-4 ore, atat timp cat il pui la loc dupa aceea. Cred ca s-ar astupa complet in vreo 2-3 zile, deci nu ai de ce sa iti faci griji.

4 răspunsuri:
| SecretName03 a răspuns:

Depinde de cat timp ai gaura respectiva, daca e relativ proaspata sau nu. Daca e foarte veche, nu se va astupa de tot niciodata, iar daca e cat de cat prospata[cum o ai u de 5 luni] in cateva luni va deveni aproape invizibila. Nu se poate astupa asa repede..adica in 3-4 ore.Numai bine!

| AndreeaAnghel2411 a răspuns:

Nu se astupa o pr buna de-a mea are se astupa ca si cele din urechi in maxim 6 luni imi pare rau! bafta funda?

| Dani3l0 a răspuns:

Depinde de cat timp ai gaura respectiva, daca e relativ proaspata sau nu. Daca e foarte veche, nu se va astupa de tot niciodata, iar daca e cat de cat prospata, in cateva luni va deveni aproape invizibila. Numai bine!

| Dani3l0 a răspuns:

Depinde de cat timp ai gaura respectiva, daca e relativ proaspata sau nu. Daca e foarte veche, nu se va astupa de tot niciodata, iar daca e cat de cat prospata, in cateva luni va deveni aproape invizibila. Sper ca ti-am fost de folos!