| anne99 a întrebat:

Am greutatea de 44 de kg, si inaltimea de 1, 63...la 12 ani... oare este normal sau ar trebui sa mai slabescthinking

5 răspunsuri:
| Pavelll a răspuns:

Este normal! Greutatea ideala se calculeaza astfel inaltimea(ce e dupa virgula, in cazul tau 63) -10, adica 63-10=53, la tine greutatea ideala ar fi 53 de kg.In nici un caz nu trebuie sa slabesti.

| alexuts28 a răspuns:

Ar trebui sa te mai ingrasi nu sa slabesti! Imi dau seama ca esti fata deci ar trebui sa ai inaltimea minus 10 kg, adica 53 kilograme( e bun si 50, si 55, dar sa fie apropiat daca vrei sa arati bine). In cazul baietilor inaltimea este egala cu greutatea, adica daca un baiat ar avea 1, 63 ar trebui sa aiba 63 kilograme ( sau 60, e bun si 65 )

| angelsaredickswithwings a răspuns:

Voi eu am 13 si am 1.60 sad

| Arisu a răspuns:

Ce e cu tine fato? daca tu esti grasa atunci eu sunt elefant! tu esti slabaaa! adica nu chiar slaba-slaba, dar ar trebui sa te mai ingrasi inca putin.Greutatea ta normala r trebui sa fie 53 kg, adica, 1.63(inaltimea)-10=1.53ce inseamna ca 1.[53](53 de kg)ar trebui sa fie gretatea normala, mai ingrasate putin...

| printesa123456789 a răspuns:

E normal eu am o prietena are 11ani si are la fel greutatea deci nu te ingrijora eu am 10 ani si am 38kg ai greutatea ideala chiar daca ar trebui sa mai pui ceva pe tine