| EUBMV89 a întrebat:

Am și eu o curiozitate. Când terminați o relație, ce faceți ca să uitați de persoana pe care ați iubit-o și pe care încă o iubiți?

Răspuns Câştigător
| gabriel87000 a răspuns:

Din momemnt ce ai inceput sa vb cu o pers nu o mai poti uita.doar sa dai timpul inapoi sa nu fi cunoscut pers respectiva niciodata.am patiti si eu dureaza luni sau chiar ani so uiti

7 răspunsuri:
| FemeiaPisică a răspuns:

Nu aș uita de ființa iubită niciodată. Aș spera doar să fie bine acolo unde este, chiar dacă mi-a făcut rău.

| T0T a răspuns:

Gasesti pe altcineva pe care sa iubesti mai tare.

| AirănMeidăn a răspuns:

Astept.

| Neo12 a răspuns:

Păi dacă chiar vreau să pun punct.păi pun.
Atunci când decid ceva şi zic că e definitiv păi e.
Renunt să mă gândesc la persoana aia, îmi pun în minte că nu e de mine, nu mai mă gândesc la ce a fost ci la ce va fi. Nu merită sa stau să sufăr pentru că viaţa e scurtă. Mai sunt şi alte persoane care m-ar putea merita dacă cea cu care am fost a făcut ce n-a trebuit.
Las mult de la mine când e vorba de persoana iubită, dar până la un moment dat când hotărârea e decisivă.
Încerc să-mi ocup timpul după şi să fac lucruri diverse care m-ar putea face să renunţ la acele gânduri.
În relaţia anterioară a fost vorba de sentimente profunde, dar nu s-a mai putut şi s-a pus punct. Acum nu am nimic cu fostul, mai vorbim, i-am spus că dacă are nevoie de ajutor mereu o să i-l acord. Nu mai ţin la el, acum am o relaţie cu altcineva de 9 luni.
Viaţa merge înainte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Numai cineva cu minte de copil crede ca exista ceva are sa te faca sa poti uita asa dupa o zi, o luna.

| XmimiX a răspuns:

Pai ma gandesc ca poate ea persoana poate m-a uitat deja si trebuie sa o uit si eu.sau poate are deja o relatie cu o alta persoana cu care se potriveste mai bine.sa ne mai gandim ca sa a fost sa fie.

| AndyAnonim a răspuns:

Pur si simplu nu ne mai gandim la ea, daca o uitam si ea se intoarce la noi asta e alta probema