Din momemnt ce ai inceput sa vb cu o pers nu o mai poti uita.doar sa dai timpul inapoi sa nu fi cunoscut pers respectiva niciodata.am patiti si eu dureaza luni sau chiar ani so uiti
Nu aș uita de ființa iubită niciodată. Aș spera doar să fie bine acolo unde este, chiar dacă mi-a făcut rău.
Păi dacă chiar vreau să pun punct.păi pun.
Atunci când decid ceva şi zic că e definitiv păi e.
Renunt să mă gândesc la persoana aia, îmi pun în minte că nu e de mine, nu mai mă gândesc la ce a fost ci la ce va fi. Nu merită sa stau să sufăr pentru că viaţa e scurtă. Mai sunt şi alte persoane care m-ar putea merita dacă cea cu care am fost a făcut ce n-a trebuit.
Las mult de la mine când e vorba de persoana iubită, dar până la un moment dat când hotărârea e decisivă.
Încerc să-mi ocup timpul după şi să fac lucruri diverse care m-ar putea face să renunţ la acele gânduri.
În relaţia anterioară a fost vorba de sentimente profunde, dar nu s-a mai putut şi s-a pus punct. Acum nu am nimic cu fostul, mai vorbim, i-am spus că dacă are nevoie de ajutor mereu o să i-l acord. Nu mai ţin la el, acum am o relaţie cu altcineva de 9 luni.
Viaţa merge înainte.
Pai ma gandesc ca poate ea persoana poate m-a uitat deja si trebuie sa o uit si eu.sau poate are deja o relatie cu o alta persoana cu care se potriveste mai bine.sa ne mai gandim ca sa a fost sa fie.
Pur si simplu nu ne mai gandim la ea, daca o uitam si ea se intoarce la noi asta e alta probema
anonim_4396 întreabă: