| bombonik44 a întrebat:

Am i problema serioasa, vreau un iubit dar nu reusesc sa am, sunt frumoasa si ma port bine, dc nu am iubit?

5 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Asta numesti matale problema serioasa?no talkingNu e nici macar problemaoh go on.Iesi in oras, in parc cu prietenele, la strand. E imposibil sa nu vina un tip, doi, trei sa va abordeze. N-ai cum sa ii ratezilaughing

| Bacemi a răspuns:

Probabil pentru ca nu ai incredere in tine. Si probabil nici nu ai gasit baiatul acela care sa merite efortul de a face primul pas.

| traficanta a răspuns:

Da nu trebuie neaparat sa ai iubit, dragostea nu vine la ora fixa, dragostea o gasesti cand te astepti mai putin.Ai rabdare, si il vei intalni in curand si tu la momentul potrivit pe barbatul destinat tie. Nu e obligatoriu sa ai iubit pentru ca toata prietenele tale trendy au, asteapta si nu te avanta ca apoi o sa -ti para rau.

| anaid a răspuns:

Scumpo... o sa ai la momentul potrivit un iubit
adica e adevarat ca baieti gasesti pe toate drumurile dar nu toti sunt asa cum vrei tu sa fie...asa ca mai gandeste`tehappy

| George1510 a răspuns:

Pentru ca multi baieti in ziua de azi nu mai apreciaza neaparat frumusetea si bunatatea. Poate ca unii nu te merita big grintonguehappy