| Baw a întrebat:

Am iceput sa o urasc din ce in ce mai mult pe colega mea, care se ia mereu de mine si prietenele mele.La inceput era Ok doar ne enerva, dar a inceput sa fie insuportabila.incepe sa ne loveasca sa ne injure iar azi ma jignitsad. apoi a inceput sa ne ameninte ca vine cu gasca si ne bate sau mai stiu eu ce. I-am zis dirigintei de atatea ori ce face straight facecopilul ala fara educatie si de fiecare data "Lasa, ca nu va face nimic "bla bla straight face...chair nu stiu ce sa mai fac, dati-mi si mie un sfat sadca nu mai pot!

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sint doua explicatii la femei; ori sint nesatisfacute sexual ori sint la menopauza.Alege una din doua si discuta direct cu ea.

| EllyFMS a răspuns:

Du`te la director sau spune-le parintilor tai sa vina sa vorbeasca cu diriginta.

| Bab a răspuns:

Aratai ca nu iti este frica de ea! din cauza asta comenteaza la tine pentru ca stie ca tie frica de ea! ameninta si tu fii cu tupeu in ziua de azi! sau mai bine arata-i indiferenta ignora!happy nu te lasa mai prejos

| aditza_3291 a răspuns:

Recomandai sa mearga la un pshiolog, poate isi revine.Imi pare rau pentru tine ca trebuie sa treci prin asta sad.

| lemarco a răspuns:

Ia legatura cu directorul scoliihappy

| Baw explică:

Multumesc pentru sfaturi happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie s-o rasplatesti cu aceeasi moneda

| secret_1807 a răspuns:

Pai au prea multe arfe...am si eu 2 specimene din astea in clasa.cred ca cel mai bine ar fi sa le eviti tot timpu ca daca le dai prea multa atentie se cred prea importante.SI incearca sa eviti price conflict cu ele, si daca pe diriginte nu-l intereseaza du-te cu maicata la scoala sau in cel mai rau caz la director, si vor avea mult de suferit

| Diiux a răspuns:

Nu ii mai da atentie.nu iti face nimic stai linistita. Ea vede ca iti este teama de ea si din acea face tot ce face. Pur si simplu nu ii mai da atentie.Nu mai fii si tu blanda, si nu ii spune dirigintei, aparate tu singura nu ii imi spune eica la o adica ei putin ii pasa fii rea si tu cu colega ta.nu te mai lasa badjocoirita de ea dao dracu