Uff...pe cine credeti ca puteti pacali?
Ei nu vorbesc prin mess!
Dar sa-mi dai accept repede
Bine... Chestia asta a devenit enervanta. Cine are ID lu' Miley Cyrus? Cine are ID lu' J. B? Cine are ID lu cutarica? .
Potoliti-va. Ele / ei nu au Yahoo Messenger. Au Skype sau alt fel de " messenger ". .
Daca sunteti asa fani infocati, de ce nu v a duceti la un concert de al sau si ii cereti personal Skype-ul sau ce are. :]
Pa, pa.
@raul13, scuze nu-ti fac tie morala, fac tuturor care's obsedati de ID-urile vedetelor. Iti garantez ca vei vedea un raspuns gen,, Da-mi ID-ul lui Joe Jonas "
Bn man sa zicem ca le-i avea... sa zicem. Dar cum vorbesti tu cu ei? Pun pariu ca nici nu stii sa spui cum te cheama!
Da, hai nu zau. Daca u ai id-urile lor (ei nu folosesc messu) eu is sora lui Bill si Tom Kaulitz.Si mai terminati toti cu id-urile vedetelor ca degeaba dati un id si vorbim cu cine stie ce prost de peste oceane care isi bate numa joc.
Nu! pentru ca un prieten a fost in america si s-a intalnit cu ei! si au si yahoo mesenger si MSN
Bai fratilor uite cum fac eu de obicei bag cate 5 id-uri pe care le gasesc pe net de zic astia ca sunt de la vedete si dupa aia astept sa vad care da add si m-am als cu id-ul lui joe si id-ul lui demi aia sigur e ea ca mi-a dat web, j sa nu comentati ceva gen"a da cum sa nu ca te si cred ca ti-a dat add"asa ziceam si eu cand le auzeam pe altele ca ziceau vai am vb cu ea mi-a dat si web eee asa dulceee, chiar e pe bune chestia asta :X:X:X:X:
Freshboy10 întreabă:
Zapada890 întreabă: