| spyceygirl a întrebat:

Am id-ul prietenei unui baiat pe care eu il plac de 3 ani(as spune ca il iubesc, dupa 3 ani sunt sigura de asta), acum nu stiu ce sa fac...sa bag id-ul prietenei lui si sa vorbesccu ea?(as vrea sa o intreb ceva de genu daca il iubeste cu adevarat, pentru ca eu sa ma dau deoparte, euvrea ca el sa fie fericit, de multe ori mi-a aratat ca tine la mine, dar de atat timp este si el cu ea, tin sa spun ca are 20 ani, si uneori am sentimentul ca sta cu ea doar pentru s*x, atattimp cat el imi da s mie sperante, mi-a spus intr-o conversatie de a noastra pe mess:sa nu ma indragostesc de nimeni, si sa astept), deja deviez de ls intrebare dar am vrut sa spun si mai pe scurt toata "povestea", ceea ce asvrea eu sa vorbesc cu ea este sa ii spun ca si eu il iubesc, as intreba-o cat de mult tine la el, merita sa renunt eu.este el fericit cu ea, sau mai astept sa cresc?(am 15anihappy}, dar intr-un fel ma gandesc ca i-ar putea spune lui, si imi e teama sa nu se supere pe mine, daca el chiar tine la ea.si o sa ma imntrebe de ce m-am bagat?, dar nu este corectnici fata de ea ca noi sa flirtam faa sa stie, sa ne privim de cate ori ne intalnim cu dragoste. uneori cu o tristete coplesitoare...
va rog, nu luati in seama varstele, nu asta conteaza, eu il iubesc...si nu stiu ce sa facstraight face(am uitat sa mentionez ca ea are aceeasi varsta cu a lui)...

va multumesc!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi nu prea cunosc situatia, dar o vad din doua parti:
1. Tine la tine, de ea doar se foloseste pentru placerile sale si crede ca cineva la varsta lui are nevoie de cineva ca eawinking
2. Se da la tine, vede ca esti mica si vrea sa cresti si sa te aduca in patul lui, si rade pe la spate de tine cu amicii sai...
In ambele situati, este bine sa vorbesti cu el, nu cu ea... si sa ii spui ce simti, sa il intrebi ce simte pentru ea si daca sa mai speri pentru el sau nu, si sa ii ceri sa fie sincer daca tine la tine ca la o amica!
Este un lucru tare dureros ce ti se intampla, sa iti dea cineva sperante, tu sa-l placi dar sa stii ca are pe altcineva sadsad.

5 răspunsuri:
| Moneyandfame a răspuns:

Fii atenta cum sta treaba. El are 20 de ani si prin urmare vrea sa faca sex. Tu ai 15 si prin urmare esti cam mica si nu ar putea sa incerce la tine din cauza constiintei(are si el un suflet). Rezulta ca el sta cu alta care poate sa ii ofere acum pe moment ceea ce vrea si mai mult ca sigur o iubeste pe fatuca aia. Pe tine te place asa, ca esti mica si naiva. Dar stai calma, daca mai astepti vreo 2-3 ani, o sa te iubeasca si pe tine cum vrei. Nu-i asa ca o sa-l astepti?

| Dede_1899 a răspuns:

Incearca sa ramaneti prieteni! El si ea au aceeasi varsta, din moment ce sta cu ea de mult timp e 100% ca o iubeste si nu e doar o fantezie.La 20 de ani mi se pare normal sa incluzi si sexul intr-o relatie.Degeaba speri ...Lasal! Si fal sa isi dea seama ca nu il iubesti si ca ti la el ca o prietena. Sa nu te mai amageasca, daca te iubea era cu tine nu cu ea.

| vladutz_9733 a răspuns:

Deci toti gata cu raspunsuri de genu asta "BLA BLA BLA VARSTA " mai nu conteaza varsta deloc daca ziceti asat o descurajati ca stiu cum se simte ( am fost refuzat mereu angry ) si nu e bine eu ii recomand sa o urmareasca intr-o zii "foarte foarte discret" si sa vezi intr-o zi plina ma refer cam ce fac ei ai mare grija daca te prind incearca sa gasesti o scuza rapida daca te prind de 2 ori actioneaza de la distanta roaga o prietena care ii cunoaste sa se bage in vorba cu ei si sa stea ceva cu ei si sa fie atenta pe ascuns la cum se comporta; daca tu o prinzi cu mata in sac ai tras lotu castigator nu iti recomand sa il asteptid de atta de mult timp il iubesti SI VOI ASTA CARE BAGATI RASPUNSURILE ASTEA ASA DE TE FAC SA NU MAI AI SPERANTA; te poti combina cu el si cand devii majora ai sa vezi ca poate suna clopotele si cred ca dac aia e de cel mult 3 ani cu el o sa ii placa si de tine si vezi de ex : el are un hobii votbal sau sah etc la care ea e dezinteresata incearca sa te apropii de domeniiu ala incat sa vada ca iti pasa si ai sa vezi ca o sa simta si el acelasi lucru; alta ar fi varianta sa astepti pana se despart dar nu e prea bine si sa ii zici direct ce siimti pentru el straight face gata am terminat ca vb de prea mult timp chatterbox
hai ca am precat si voi incercati sa nu mai omorati singurele sperante al cuiva asa ca... hai bafta succes va doresc sa fiti impreuna!

| supradoza_de _vyse a răspuns:

Lasa nu te baga acum ca nu are rost
asteapta sa stii sigur ca s-au despartit si dupa, actioneaza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite draga mea si eu am fost inlocul tau si eu am trecut prin asa ceva insa nu trebuie sa te dai batuta eu cred ca este momentul sa vb cu el si sa vezi ce spune pentru ca eu asa am facut si sti ceva tot eu am fost cu el.trebuie sa ai curajul sa vb cu el si sa ii spui ce simpti asta e cel mai important
daca e ia-ti id-ul meu si (anahy_lez07)si vb mai multe as putea sa-ti dau ceva sfaturi sunt psiholog