| alexandrasarbu a întrebat:

Am id-ul real al selenei si al hannei!
al selenei este:selenutza_sely1992
al hannei este :miley_hannah_montana98

13 răspunsuri:
| Tweetymrrr a răspuns:

Serios,merciiii,nici nu'ţi dai seama de când le căutam.
Imediat le dau add straight face

| nirvanacartof a răspuns:

Hannah Montana nu are id de Yahoo Messenger.Nici nu exista asa ceva in tarile din afara Europeihappy.
Ea are MSN,si daca vrei MSN ei sau al Selenei intra pe facebook-ul lor original si aprobat de catre director,da click la informatii si da in josul imaginii pana vezi adresa ei/lui de MSN.
Numai incerca sa pacalesti oamenioh go on, furtul de indentitate se pedepseste cu ani de inchisoare.
Pa, pa!

| xJelenaTrueLove a răspuns:

Nu au cum sa fie al lor pentru ca anii aceia sunt aiurea miley nu e nascuta in 98' scuze dar nimeni nu te crede big grin

| AnGeL a răspuns:

Si tu vrei ca noi sa te credem?

| Bylok a răspuns:

Pe asta nici bunica nu o crede laughing

| blackrose7911 a răspuns:

Chiar?! nu pot sa cred ca selena ar alege un id cu "selenutza", avand in vedere ca nu e un alint american...de unde le ai?winking

| aniiledha a răspuns:

OMG sigur sunt facute de tinewinking
stii americancele nu folosesc consoanele TZ impreuna asa ca selenutza ii cam...aiureastraight face te-ai strikathee hee

| Shinen a răspuns:

Buna!
Ehh, dupa cum observi, nu te crede nimeni.happy
Adica, fii serioasa, celebra Miley "Circus" si-ar face ea id-ul miley hannah montana si 98? Mda, in fine.Toti copii din ziua de azi sunt obsedati de...aceste vedete rolling eyes.

| Kuzco a răspuns:

Stiu si eu am id tau
sunt_o_fraiera_2000

| mee_2164 a răspuns:

laughingDe parca te crede cinevalaughing

| Claudia a răspuns:

Da sigur laughing 100 % acest id laughing

vrei cumva sa iti dea cineva add si sa vorbesti tu cu ei dandu`te hannah monatana si selena gomez?laughing porstii

| perfectlygood a răspuns:

Stii ce numele de alint al Selenei este Sel...asa ca tai-o si prosteste pe altcineva.laughing

| Deea2011 a răspuns:

Amuzant laughing