| Messi10anonim07 a întrebat:

Am iesit cu ea la intilnire adica eu am invitato si i-am spus ca o plac si ea a spus ca ma place dar a spus ca e prea devreme si nu doreste acuma apropo ea are 13 ani si eu 15... ce sa fac mai departe poate imi dati vreun sfat (mersi anticipat)

Răspuns Câştigător
| georgefaby a răspuns:

Probabil nu se simte pregatita pentru întâlnire este chestie de educatie din familie sau te testeaza sa vada daca ai rabdare ...fi rabdator cu ia sa prinda încredere în tine.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

așteaptă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca nu isi doreste inca o relatie spune-i ca o astepti si ca puteti fi prieteni dar poate si nu are incredere in tine ca da ai 15 ani iar ea doar 13. Poate ii e frica ca e prima data. Intreab-o daca sa o astepti sau daca nu are incredere si vei sti ce sa faci. Ti-am dat un raspuns din propraia experienta. Succes sper ca te-am ajutat si sper ca fata va accepta.winking

| theeternal a răspuns:

Eu zic sa mai astepti...are abia 13 ani, wtf rolling on the floor n-o fi pregatita pentru o relatie. Poate e genul de fata mai timida. Tu incearca sa-i arati ca tii la ea si ca merita sa iti dea o sansa sa fiti impreuna, si poate asa o sa isi schimbe ideile...

| Adry15 a răspuns:

Asteapta. Doar pentru ca acum nu e pregatita nu inseamna ca nu va fi ceva in viitor. Inainte de toate fii prietenul ei, ascult-o si intelege-o, dar ai grija sa nu devi stresant.

| Messi10anonim07 explică:

Multumesc mult pentru raspunsuri m-iau fost de folos...