Urat din partea ei ca ti-a dat sperante... false, inseamna a vrut ceva de moment sau nu ai fost dupa asteptarile ei
Nu te supara, dar atunci fata e total neserioasa, nu te saruti cu un baiat toata seara daca nu vrei sa te implici intr-o relatie.
Buna!
Sincer, ea doar s-a distrat. Stiu, acum esti dezamagit, dar bine ca ea si-a aratat ''adevaratul chip'' de fata neserioasa.
Mai bine acum, decat peste un timp in care tu te-ai fi putut indragosti de ea si sa ramai cu o rana in inima.
E nehotarata, cel mai probabil te place dar poate ceva o impiedica sa se implice intr-o relatie serioase (a suferit in trecut, inca tine la fostul etc) si de aceea initial nu te-a respins, apoi cand a vazut incotro se indreapta treaba s-a speriat si a dat inapoi, sau in cazul cel mai prost, nu a stiut cum sa te respinga la inalnire, si te-a sarutat din rusine gen cam aiurea dar asta e.
Acum tu trebuie sa ai rabdare si sa o ignori complet cateva zile (3-4) apoi o cauti povestesti cu ea, normal, amical, nu o certi pentru comportamentul ei si nu o iei la intrebari, peste cateva zile invita-o iar undeva, dar nu te da la ea, fac cum vrea ea, fi-ti doar prieteni, spune-i cand o chemi ca vrei sa iesiti ca prieteni ca ti se pare o persoana de gasca si amuzanta si vezi cum se comporta, daca incearca sa te sarute sau se da la tine e clar, dar tu nu fa nimic! Nu o saruta, nu o lua de mana nimic, pup-o la despartire pe obraz. SI peste cateva zile cheama-o iar la un suc sau plimbare si icnearca-o sa o saruti, si apoi o poti intreba totusi ce vrea, care e treaba si ce o retine, indiferent daca ea te saruta sau nu. Bafta, stiu ca dureaza ceva timp, dar daca chiar iti place fata merita rabdare, nu o stresa zilnic cu smsur, telefoane, fb etc! Ft Important.
N-as judeca-o chiar asa de aspru totusi. Poate e si ea derutata de ce simte mai nou, poate vrea noi declaratii daca e capricioasa, sau poate e prost sfatuita din jur.
Poate o framinta ceva ai putea incerca s-a vorbesti cu ea sau ea s-a facut pofetele si gata nu mai vrea altceva nimic de la tine.Mai este posibil daca sunteti minori poate o aflat ceva parintii si pot fi impotriva relatii voastre
cred ca daca vei vorbi cu ea tot se va clarifica.
Hey, sunt Teodora. Eu cred ca tipei i s-a parut ca esti, poate, un pic prea insistent si nu a mai vrut, ori a mai fost ranita inainte si nu mai vrea sa sufere, ori a vorbit cu o prietena in acele 20 minute si a facut-o sa se razgandesca... sau poate asta ti se pare ciudat dar se mai intampla ca sa fi vorbit cu parinti si sa nu fi fost de acord cu tine. Sincer, imi pare rau!
Daca vrei sa mai vorbim despre asta si sa imi spui mai multe, iar eu iti voi da sfaturi, lasa-mi ID-ul tau intr-un mesaj.
Eu sunt baiat dar poate te ajut.Bine fata aceasta poate a avut inca o relatie inainte si baiatul acela a parasit-o si acum ea nu mai vrea sa aiba o relatie pentru ca nu vrea sa fie ranita din nou sau nu stiu sincer faci cum crezi tu.