| Ode34 a întrebat:

Am ieşit cu un băiat acum o lună, vorbim zilnic pe messenger de vreo 3 luni, mi-a spus de multe ori că mă place, indirect.
Problema e că nu ne-am mai văzut de atunci, de două ori m-a întrebat când ne mai vedem, dar nu am putut şi o singură dată i am spus că pot, dar nu putea el, am precizat: să nu se simtă prost.
De atunci a trecut ceva vreme...nu mai înțeleg nimic. Ce credeți? I-am mai insinuat dar parcă evita subiectul. Încep să mă implic emoțional şi mă gândesc că nu merită să-mi pierd vremea, dacă continuă în felul acesta. Un sfat?

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Mai cheama-l acum direct, fara subtilitati sa iesiti, ceva gen `heei, nu ne-am vazut de mult, nu vrei sa iesim in una din zilele astea?"
Si vezi exact ce raspunde. Daca incearca sa gaseasca o varianta sa va vedeti, atunci e posibil ca atunci sa fi fost descurajat ca nu vrei sa te vezi cu el, daca observi ca evita din prima, lasa-l in pace de tot si evita-l.

1 răspuns:
| Bondarel99 a răspuns:

Dacă nu își mai dorește cu ardoare sa te vadă, fii sigura ca așa cum vorbește cu tine sigur mai vorbește și cu altele.