| sεcяεт a întrebat:

Am iesit pe afara cu o veche buuna prietenabatting eyelashes ne cunoastem de multa vreme, cam 7-8 ani, dar nu am mai prea vorbit de vreo 3-4 ani. Acum cand am stat pe afara, una din fetele cu care mai stam imi spune sa nu am incerdere in prietena aceea deoarece s-a schimbat foarte mult si eu nu imi dau seama, dar a devenit,, o scorpie" dupa cum zice ea. Eu inca mai am putina incredere in prietena mea deoarece acum cand ne-am intalnit mi-a povestit tot ce a facut fara ca eu sa ii spun ceva. Apropo prietena mea este cu un am mai mare decat mine, iar fata care imi spune sa nu stau cu ea este mai mica cu 4 ani. Voi ce parere aveti? Sa am incredere in fata accea, sau sa-mi cred prietenea deoarece fataa aceea ma minte? Help! Fundita puppy dog eyes

2 răspunsuri:
| beautifulkiss a răspuns:

Buna parerea mea este ca ar trebui sa stai mai mult cu prietena ta si sa vezi cum se comporta. Poate si fata cea mica are dreptate.Un om se schimba foarte mult in 3-4 ani deci sunt sanse sa fie asa cum spune.Acum nu iti poti da seama pentru ca abia ai vazut-o, mai stai cu ea si vei vedea.Numai bine si te puphappy

| DeEa_6574 a răspuns:

Nu rebiue sa crezi pe toata lumea.trebuie sa ai incredere in prieena a.