anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am impresia ca am devenit obsedat de o fata, desi sentimentele mele spun ceva mi le anuleaza intr-un fel constiinta care imi spune sa nu stau cu ea din diferite motive...
Am momente cand ba o plac, ba nu o plac...ba o iubesc,ba nu o iubesc, ba o urasc(din anumite faze),ba nu o urasc...
Nu stiu ce sa fac,am impresia intr-un fel ca ma place pentru ca se uita insistent pe mine si desi sincer sa fiu am suparat-o de multe ori,ea tot m-a iertat
Acum nu stiu exact ce si cum, ce sa fac, sa stau cu ea ...sau sa ies din viata iei
Si ea intr-un fel s-a mai dat la mine pe la inceputul lui aprilie dar pe atunci nici nu ma interesa,insa acum parca am devenit obsedat,ma gandesc cand sunt acasa si ma sustrag de la lucruri marunte, parca am facut un fix.
Nu stiu ce este si cum este, dar nu mi se pare dragoste adevarata sau nu stiu poate ma mint eu pe mine...
Voi ce ziceti? Un sfat ca sa ma imi revin la normal...

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
15 răspunsuri:
| DunkelheitBu a răspuns:

Hm. am si eu o intrebare thinking
Cum te cheama?

| anonim_4396 explică (pentru DunkelheitBu):

Am si eu o intrebare pentru tine...
Ce intrebare este asta? ca nu are legatura cu ce am scris

Am si eu o intrebare pentru tine...
Ce intrebare este asta? ca nu are legatura cu ce-am scris

| DunkelheitBu a răspuns (pentru anonim_4396):

Stiu laughing
Dar... de curiozitate.
Pentru ca stiu si eu o persoana in aceeasi situatie ca tine si vreau sa stiu si eu cum te cheama blushing Daca nu te superi

Daca te intereseaza asa de mult numele meu, zi-l u primul pe al tau si dupa iti spun si eu cine sunt cu ceea mai mare placere.

Diana
Acum tu

Am vazut ca zici ca locuiesti in bucuresti...esti sigura? Ia da-mi facebookul tau ca am niste banuieli... daca vreiwinking

Pai zi cum te cheama! laughing) ai zis ca daca iti zic imi zici si tu

Sigur esti din Bucuresti?laughing

Da

| DunkelheitBu a răspuns:

Imi zici odata cum te cheama?

Ma da curioasa mai esti ...zau de nu, iti spusai in ultima instanta da-mi facebookul tau(sper sa nu-mi dai vreunu asa la baza sa mi-l dai pe ala realul sa vad si eu cine esti)...si do iti spun tot numele si daca este iti dau si profilul de facebook sa ma vz, daca esti asa curioasa

Eee laughing zi ma numele si gata oh go on

| gheorghe12345 a răspuns:

Eu zic sa nu mai ai sentimente fata de ea caci dup-aia ai sa suferi.
Si daca te face fericit atunci du-te pe ea si zii ce simti pentru eaca poate o sa se mai maturizeze si nu o sa mai faca prostii.

| F10r1n a răspuns:

Nu risti, nu castigi.
Tu alegi, ori ii zici de "fi cu mine" ori de "pa" sau continua asa, depinde de tine. happy