Depinde si pe ce motive te refuza Poate chiar aveau treaba/n-aveau chef de iesit n-avea legatura neaparat cu tine
Poti sa te inscrii la un sport, voluntariat etc unde iti poti face mai multi prieteni
Pai daca ti-ai facut niste prieteni mai demult si nu iesiai cu ei intre timp, si-au facu si ei alti prieteni probabil.Acuma sa nu ii lase pe cei cu care au iesit cand au avut nevoie te refuza pe tine.
Cred ca este timpul sa iti faci prieteni noi.
Pai si acum cum vrei asa dintr-o data sa si iasa cu tine? Unde i-ai cunoscut? probabil pe net.Cat ai vorbit cu ei? Sunt de varsta ta?
Trebuie sa iti faci prieteni dar treptat.
Cred ca trebuie sa iti faci noi prieteni cu care sa iesi ca sa ii oftici pe cei vechi.
Mi-as face, doar ca nu stiu exact cum. Toate persoanele noi pe care le-am cunoscut au fost prin cunostinte comune. Adica, nu pot sa ma duc pe strada la o persoana si sa o intreb daca vrea sa fim prieteni, sau aduc pe cineva pe Facebook si ii scriu pe privat "Hai sa iesim pe afara". As parea stupid.
Nu dar poti sa te imprietenesti cu altii din cartierul sau satul tau ca ie imposibil sa nu cunosti mai multi.
Eu m-am împrietenit cu unele fete de la școală. Totuși, tine minte un lucru :niciodată in viață nu exista prietenii.Multi dintre ei sunt niste figuranți. Gaseste-ti hobby-uri, iar la 16 mai bine îți faci o prietena. Încearcă sa te maturizezi, asa vei înțelege bine viața.
Poate au si ei treaba intr-adevar unii dintre ei dar totusi nu e ceva ok daca te refuza toti, nu cred ca aia iti sunt prieteni, poate mai vorbeau cu tine din mila si doar atat.
N am fost niciodată anti sociala, dar si eu am avut prieteni așa. Prefer sa fiu singura decat cu niste falși.
Gaseste oameni cu care ai lucruri in comun.
Un prieten cu care sa mergi la sala sau sa te uiti la seriale/anime, sau sa desenezi sau sa feceti ce va taie capul.