| amalia_3598 a întrebat:

Am impresia ca parintii mei sunt cam severi... cel putin tata. Nu accepta ca sa am o relatie q un baiat...sau sa stau in prezenta lor! Pe cand mama e atat de intelegatoare q mine...Ma gandesc uneori chiar ca tata chiar nu tine la mine...As avea motive de ingrijorare?sad

15 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

Sa-i multumesti lu taicato ca nu te lasa in prada hormonilor.
Stii ceva, am ajuns la concluzia ca saraciile alea de hormoni sunt cauza la toate suferintele din dragoste.Hai sa facem o cerere ca la nastere sa ne scoata gena care se ocupa cu ¨fabricarea ¨ hormonilor.mai ales la fete.Si exemplu clar esti chiar tu, ai ajuns sa-l cosideri sever pe taicato ca nu te lasa cu baieti.vezi?
Apropo, cati ani ai?

| Ralux a răspuns:

Dimpotrivabig grin,
daca tatal tau nu ar tine la tine te-ar ignora si nu i-ar pasa de tine. Dar tocmai pentru ca ii pasa vrea sa iti fie tie bine, sa nu fii pacalita de vreun baiat sau sa suferi. Poate ca lui varsta ta i se pare una mica. Judecand dupa avatar, mie imi pari destul de mare pentru o relatie.
Explica-i tatalui tau ca la varsta asta si el simtea la fel. Spune-i sincer ce crezi, iar daca el se infurie nu te infuria si tu, astfel vei da dovada de maturitate.In timpul discutiilor cu tatal tau cheam-o si pe mama ta. Ea este in favoarea ta si va pune niste vorbe bune pentru tine.Sau ii poti spune mamei tale: "Vezi, mami? Eu sunt destul de matura. El se infurie, eu nu si ma port cum trebuie.Am varsta necesara..." si multe alte convingeri.
Dupa discutia cu tatal tau vorbeste si cu mama ta de asemenea si explica-i si ei ce simti tu, si ce ai vrea.Pentru ca tu acum crezi ca este f intelegatoare dar poate in viitorul apropiat va avea si ea indoieli sau tatal tau o va convinge ca nu ai nevoie de un iubit.Mamei vorbeste-i mult mai deschis si mai clar caci...este mama si intelege mult mai bine, evident, fiind de acelasi sex ca tine. Spune-i ca simti nevoia sa fi iubita cum a simtit si ea in tinerete.
Mai spune-i tatalui si mamei tale sa nu iti rapeasca momentul experientei si fericirii. Spune-le ca asa vei fi mai matura si in + de ce sa se gandeasca numai la rau? Poate ca tu cu iubitul tau veti ramane impreuna intotdeauna si nu te va face sa suferi.
Daca nu incerci, nu castigi!happy
Ai grija in tot ce faci si arata-le ca intr-adevar te-ai maturizat. Daca tatal spune nu, mama va spune da si tot este un lucru marehappy. Ai noroc ca macar ai pe cineva de partea ta, care te va intelege si probabil iti va da voie.

Xoxokiss
Succes!happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, asa sunt parintii, mai protectivi.

by zui

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Stai linistita.winking
Tatal tau iti vrea binele si de aia se comporta asa.Chiar daca u ai crescut tot fetita lui mica si inocenta ai ramas.Isi face griji pentru tine.winking
Asa sunt parintii.big grin

| anonim15 a răspuns:

Si eu sunt in aceeasi situatie ca tine...sincera sa fiu nici eu nu stiu ce e in mintea taticilor nostri... poate ca nu vor sa ne vada suferind din cauza baietilor sau...chestii de acest gen...nu imi pot imagina... apropo cati ani ai? si iti urez multa bafta si sa ai grija de tine

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Nu ai motive de ingrijorare... Stiu ei ce stiu... Vorbeam la un moment dat un cu un barbat (la vreo 25 de ani) si zicea ca o sa fie rau daca o sa aiba o fata... Ca o sa-i bata toti prietenii... Pentru ca stie cum gandea el despre fetele de varsta aia... Sau ce vrea tipul la o anumita varsta... Probabil cu timpul va intelege si faptul ca nu toti barbatii sunt ca el...
Ca solutie pentru "problema" ta eu zic ca ar trebui sa-i ascunzi tatalui tau daca ai o relatie si sa vb mai mult cu mama ta... Tu stii mai bine.

| covexrobu a răspuns:

Daca tatal tau lucreaza la politie/pompieri/armata/jandarmerie/sri nu prea poti face nimic pentru ca are o mentalitate intiparita si indoctrinata si nu vei putea face absolut nimic ca sa il schimbi.

| Silvia a răspuns:

Poi... daca ai 11-12 ani mi se pare destul de normal sa nu te lase sa ai iubit, prieteni baieti ar trebui sa te lase...thinking
Daca ai peste 15 ani cred ca incet, incet veti ajunge la un acord comun.:d
Nu e un capat de lumewinking

| gabitza05 a răspuns:

Buna!
In primul rand e tata de fata...si asta e de ajuns sa fie asa protector.Stai linistita caci cu timpul se va mai schimba si nu ai motive de ingrijorare.

| gabitza05 a răspuns:

Buna!
In primul rand e tata de fata...si asta e de ajuns sa fie asa protector.Stai linistita caci cu timpul se va mai schimba si nu ai motive de ingrijorare.

| aDe_9969 a răspuns:

Stai linistita tatal tau face asta pentru ca te iubeste si nu vrea sa suferi ...si ii este frica sa nu... cu baiatul resectiv

| lolly_3072 a răspuns:

Asa e mama k mine. iar tata cand vin k candva in casa incepe sa faca glume d-ale lui de nu mai imi kalca nici unu' pragu'casei...straight face.eh cateodata nu mereu da mi s-a mai int

| cioko19 a răspuns:

Nu ai motive de ingrijorare, crede-ma.
Parerea mea e ca face foarte bine. e spre binele tau, mai tarziu vei vedea si tu cum ehappy

| andreeailiubestepecornel a răspuns:

Si eu am aceiasi problema dar mie imi interzice atata tot si ma tachineazacryingce as putea face?crying

| andreeailiubestepecornel a răspuns:

Te inteleg si eu am aceiasi problema ce sa fac?crying