| amalia_3598 a întrebat:

Am impresia ca parintii mei sunt cam severi... cel putin tata. Nu accepta ca sa am o relatie q un baiat...sau sa stau in prezenta lor! Pe cand mama e atat de intelegatoare q mine...Ma gandesc uneori chiar ca tata chiar nu tine la mine...As avea motive de ingrijorare?

5 răspunsuri:
| cristina93 a răspuns:

Pau eu nu cred ca nu tine la tine, ba dinpotriva, tine atat de mult la tine incat vrea sa te protejeze("de baieti") asa sunt unii parinti, si asa se intamla in unele familii, tata mai sever si mama mai intelegatoare sau invers. Dar e mai bine sa fie mai sever, se asigura ca faci totul bine si ca vei avea un viitor stralucit. In legatura cu baietii, poti sa ai un prieten "pe ascuns", nu le spui parintilor tai si incercati sa nu va vada prea multa lume cunoscuta de a parintilor tai. Dupa cum ai spus ca e tata, nu te va lasa prea curant sa ai o relatie cu un baiat, deci asta este singura solutie, daca vrei neaparat sa ai un prieten. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu nu cred doar k vrea sa te protejeze sa nu faci prostii! daca stii la ce ma refer! ca baietii din ziua de azi numai dupa prostii le capul desigur k nu la toti dar el nu vrea ca sa il faci de rusine asa cred pup my id kaka_costy

| Lovemma a răspuns:

Stii.am si eu aceeasi problema. exact ca tine. tatal meu este prea sever.nu ma llaa sa ies nicaieri.cu baietii nu mai zic. dar am totusi un prieten si il iubesc foarte mult. tata nu stie de el si sincer imi e teama sa nu afle pentru ca asta poate insemna sfarsitul relatiei.mult succes, ai nevoie!

| Lovemma a răspuns:

Stii.am si eu aceeasi problema.exact ca tine.tatal meu este prea sever.nu ma llaa sa ies nicaieri.cu baietii nu mai zic.dar am totusi un prieten si il iubesc foarte mult.tata nu stie de el si sincer imi e teama sa nu afle pentru ca asta poate insemna sfarsitul relatiei.mult succes, ai nevoie!

| Lovemma a răspuns:

Stii.am si eu aceeasi problema. exact ca tine... tatal meu este prea sever.nu ma llaa sa ies nicaieri.cu baietii nu mai zic. dar am totusi un prieten si il iubesc foarte mult. tata nu stie de el si sincer imi e teama sa nu afle pentru ca asta poate insemna sfarsitul relatiei.mult succes, ai nevoie!