Cum iti dau poza? pe mess?
sau cum.
Se spune ca ai:
2 maini pentru apucat lucruri
2 ochi pentru vazut
2 urechi pentru auzit
Dar de ce o singura inima? Pentru ca pe cea de.a doua sa o gasesti in lume....la persoana potrivita:-)
In legatura cu frumusetea am un sfat pentru tine: dcrie pe o foaie toate defectele tale si apoi RUPE foaia. Mereu sa.ti spui in minte: sunt frumos si atragator. Daca in interiorul tau se va infiripa increderea aceasta treptat va iesi la suprafata si vei deveni un alt om. Sper ca te.am ajutat. BAFTA:-)
Sa stii ca stima de sine scazuta nu este atractiva. Nu ai nevoie de parerile noastre, ai tu nevoie de o parere mai buna despre tine.
Fiecare om e frumos in felul lui, nu toata lumea arata bine! Sigur cu timpul o sa iti gasesti o prietena care sa te iubeasca cum o iubesti tu. As jura ca ai in jur de 14-15 ani. Cati ani ai?
Salut, Mihai, pot sa-ti spun ca citeodata am si eu acea impresie ca sunt urita si ca nimeni nu ma iubeste, ca nu am prieten.Problema noastra este ca nu avem incredere in noi.sunt convinsa ca cei di jur nu ti-au zis ca esti urit, este doar parerea ta. Daca poti sa-mi trimiti poza si citi ani ai(si cred ca esti destul de frumusel) mai vorbimSucces
19 si cum iti pot trimite poza? pe mess sau cum?
Trimite-mi poza aici, ca nu stiu de ce nu pot sa trimit mesaje, daca nu se primeste incearca pe mess