| botafogo a întrebat:

Am in clasa un baiat Cristi Tonasz Shandor.In clasa intai (acu sunt in a III-a)ii placea de mine. M-a sarutat si i-am dat o palma si era sa ajung la diresctor. Ce am facut gresit daca am vrut sa ma lase in pace? dau fundita.

Răspuns Câştigător
| deejayra a răspuns:

Copiii de clasa a 3-a vorbesc mult mai corect din punct de vedere gramatical decat cei din clasa a 7-a a8-a a 9-a.Bravo

5 răspunsuri:
| hamsterx a răspuns:

Cu absolut nimic.trebuia sa le explici celor care voiau sa te trimita la director, de exemplu invatatoarei, sa-i spui ce situatie s-a creat si ca nu e vina ta.eu sunt de acord cu ce ai facut tu big grin pana la urma ai facut ceva ce nu ai vrut/nu ti-a placut. happy

| Emeraude a răspuns:

Da, ai gresit, trebuia sa-i dai inca o palma dupa ce te-a pârât!

| miha<3 a răspuns:

Daca eram in locul tau ii dadeam doua daca nu vroiai sa te sarute atunci el trebuia sa isi tina gura acasa eu personal i-as fi explicat directorului sau invatatoarei ce s-a intamplat, daca mai erau colegi in clasa care au vazut puteau sa te ajute spunind adevarul atunci individul nu mai avea cum sa minta sau sa faca pe nevinpvatu`!

| anaid a răspuns:

Nu i`ai dat ai mult de o palma...in asta ai gresit
Daca il puneai bine la punct nu se mai lua de tine si nici nu mai mergea la directoare.

| AnubisTheGod a răspuns:

A-3-a si te-a sautat in a intaia? Ce varste...