Eu cred ca s-a mai maturizat doar. Nu inseamna neaparat ca te place. Poate a inteles ca nu are nici un rost cearta. Nu poti sa spui cu siguranta ca te place decat atunci cand iti spune el asta. Si eu sunt dragut cu toate fetele dar asta nu inseamna ca imi plac toate.
Poate ii pare rau ca s-a purtat urat cu tine, si acum incearca sa se comporte mai frumos, dar s-ar putea sa te si placa eu asta cred mai mult , daca si tieiti place de el incearca sa te comporti si tu cam la fel o sa-si dea seama ca-ti place de el.
Nu trage concluzii pripite, baiatul s-a maturizat si se comporta ca atare.Pe parcurs iti vei da seama daca te place sau nu, lasa-l pe el sa decida si sa actioneza.
Nu cred ca te place avand in vedere ca a dat in tine de atatea ori.Insa indiferent daca te-ar place sau nu, ar fi cazul sa renunti repede la aceasta pasiune pentru el.Nu cred ca merita sa iubesti un baiat care vorbeste urat cu fetele si cel mai grav este ca le bate. O fata trebuie ocrotita nu batjocorita in ultimul hal.Doar niste persoane lipsite de educatie ar da dovada de un asftel de comportament.
Trebuie sa'i da semne ca'l placi:
sa'l privesti mai mult, sa'i zambesti mai mult, sa glumesti cu el.
sau poti sa vb cu o colega sa'i spuna ca'l placi sa vezi ce reactie are si poti iesi repede din chestia asta poti sa spui ca ai glumit.
take care.
E posibil sa fi inceput sa te placa.Incearca sa te apropi mai mult de el fie si pentru orice banalitate. Poate vazandu-te interesata de el isi va da si el seama ca te place.