| s3nz0r a întrebat:

Am in clasa un coleg care este un baiat al unui om important din Comuna si as vrea sa vb cat de putin se poate cu el deoarece este enervant. Cum as putea sa fac asta. Daca ii spun ca du-te draq si ceva de genu sa ma lase in pace se razbuna prin a pune pe cineva sa ma jigneasca sau o data ia pus pe toti din cls sa nu mai vb cu mine sad. Ce as putea sa fac?(fara sa-mi cauzez probleme?)

5 răspunsuri:
| User a răspuns:

Daca e pui de boss mai bine lasa'l in pace.

| anss23 a răspuns:

Si ce daca nimeni din clasa nu vb cu tine? Nu este capatul lumii

| Emeraude a răspuns:

Dar nu te obliga nimeni sa vorbesti cu el, incearca sa stai la distanta, in banca ta si ignora micile rautati daca vrei sa ai o viata linistita in vestul salbatic din clasa ta.De exemplu, daca vine la tine si te sicaneaza, ia o un manual si rasfoieste-l sau scrie ceva pe un caiet, dandu-i de inteles ca ai treaba si ca nu vrei sa fii deranjat. E cel mai simplu si nu-ti vei creea nici probleme, nu poate sa te acuze pentru faptul ca tu vrei sa-ti "inveti" in linistebatting eyelashes!

| asdgfhresry a răspuns:

Poti sa ii spui frumos baiatului. Ii zici de genu "te rog frumos taci" sau depinde ce zice. Daca te intreaba ceva ce te supara ziii "Ce te intereseaza?". Daca te jigneste zii "Ete numai spune.Hai termina cu misto-urile". big grin

Bafta cu el si sper ca te-am ajutat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

DA el daca vb cu tine tu raspundei da nu mai n foarte des citeodata nici nu vb cu el daca se supare tu poti sai spui adevarul da daca nnu apui nu ii spui ok.