| djbdkjfkdjfkjdkfdfkdsvhfsdhbvbhjvgbdsfg a întrebat:

Am in clasa un coleg ce ma enerveaza de fapt pe toate fetele din clasa ne enerveaza.Este el mai sarac.si miroase a transpiratie.si ne ia in brate ca si ceilalti dar noi il respingem pentru ca "pute"si ii si spunem(nu ca pute sa ne lase si zice "taci ca stiu ca-ti place:-&doamne apoi cand il audangrynumai ma enervez...cum sa-i spun odata cum sa fac sa nu se mai apropie de mine? daca vi se intampla si voua fetele cu asa colegii ce faceti?

Răspuns Câştigător
| Lora a răspuns:

Pai na e sarac spui, cumpara-i un sapun si ofera-i-l sau un antiperspirant si spune-i:cand le vei folosi si iti vei schimba bluza ca sa mirosi bine atunci poti sa vii sa ma imbratisez colegial si nimic mai mult.Multumesc pentru intelegere!

3 răspunsuri:
| Zumbalaarebeca a răspuns:

Pai se zice ca atunci cand un om nu este foarte ingrijit sa ii faci cadou un sapun sau un spray asa ii dai de inteles ca nu e tocmai ok, dar tu zici ca deja iai spus in fata pai ce sa zic ar trebui sa faceti cheta toate fetele sa ii luati un sapunhappy si eventual sa ii spuneti ca daca vrea sa fie placut de fete trebuie sa fie ingrijit si a fi sarac nu este o scuza sa nu te speli eu nu sunt de acord ca oamenii saraci sa fie nespalati pfff, cine a inventat prostia asta cu 10 lei poate sa isi ia un sapun si un spray, incercati sa vorbiti si cu baieti din clasa sa ii explice ca va avea mai mult supces la fete si in viata in general daca va fi un om ingrijit dai exemplu de baieti din scoala sau din clasa care sunt curati, poate se va ambitiona si va vrea sa devina si el la fel. pa-pa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Simplu omoarl

| LoLuL a răspuns:

Pai ar trebui sa il faceti sa se simta prost, dar nu cat sa il enervati (toata clasa daca e posibil) si asa poate isi va da seama ca mirosind urat nu are ce cauta in preajma unei femei(in cel mai bun caz va face si el un dus)! Sau va combinati toate fetele cu ceilalti din clasa. Asa va va lasa sigur in pace.(proasta idee).