| Revela12 a întrebat:

Am in clasa un fost coleg care gen se lua de toate fetele si le injura dar avea ceva in mod special cu mine,lua un copil nota mica zicea de ce am luat eu indiferent ca luasem sau nu acea nota,unul e sifonar,spunea ca am parat,unul spargea o faza,ma intreba de ce am spart+o eu, ii placea sa ma chinuie, ma tot nerva intruna, numai ca el stia ca il plac din clasa a 5 a si acum sunt a 9 a. Ce vrea sa insemne asta? Ma place si el sau cum vine? Vreau mai detaliat,
de ex. daca ziceti ca e prost vreau sa ziceti si de ce, pentru. ca te uraste sau etc.

6 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Te place ți el, dar nu știe să se poarte. Așa că tu trebuie să îl ajuți să se comporte mai frumos.

| Michaeel a răspuns:

Lasă băieții și repeta la romana ca ai multe greșeli și abia am înțeles ceva. Acum măcar sa pot înțelege ce ai scris ca e plin de cuvinte amastecate. Probabil fiindca vedea ca te afectează și ca ii dai atenție când se lua de tine a făcut-o în continuu numai ca să vadă cum reacționezi.

| RazvanLegendaVie a răspuns:

Probabil s-a dezvoltat gândirea din el, oricum dacă continuă și acum să înjure fetele fără nici un motiv e clar că e retard. Personal înjur la general nu am vreo persoană anumită. Îți propun să nu-ți faci de pe acum idei cu el deoarece este posibil să dorească să te manipuleze.

| Revela12 explică (pentru RazvanLegendaVie):

Mersi pentru ajutor

| 2420 a răspuns:

Nu merită să vorbești cu un astfel de băiat.