| Hyj a întrebat:

Am in grupul de prieteni un baiat de care imi place dar nu stiu ce simte, deoarece imi da niste semne cum m-ar placea. El e genul de baiat care flirteaza cu toate fetele dar nu le atinge, doar le mai tachineaza. El sta in spatele meu(e si coleg de clasa) si mereu imi ia mainile intre ale lui ma pune sa ne masuram mainile, facem eye contact ftt des. Ma intreaba daca vreau sa mergem impreuna spre casa. Cand vin baietii sa vorbeasca cu mine se baga si el repede in seama si ii indeparteaza, face misto de rasul meu. Mereu cand stam jos stam cu picioarele unul langa altul si cand incerc sa il dau pe al meu ca sa nu se mai atinga isi muta picioarele langa ale mele, daca nu-l bag in seama, ma intreaba toata ziua daca sunt suparata pe el si daca a facut ceva. A facut o data ceva ce m-a suparat dar si-a cerut scuze imediat si a mai facut-o din nou si mi-a spus sa-i dau o palma. Stiu ca o sa sune ciudat dar cauta atentie din partea mea si uneori si freaca parul de mana mea.

Va rog sa raspundeti! Chiar vreau sa stiu ce sa cred.

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

La varsta voastră, nu știți ce vreți, nu te aștepta sa vrea nunta și bebe și sa fii mămică tu fiind copila, daca e popular vrea doar sex, pe bune dreptate, ce sa vrea altceva

| Hyj explică (pentru RAY):

Am intrebat daca ma place. nu e mare are doar 14 ani

| 1997onur a răspuns:

Te place foarte mult e topit după tine întrebarea e dacă tu îl placi pe el cu adevărat el deja ie pierdut în spațiu după tine e foarte clar și evident asta nu știu cum de nu ți-ai dat seama clar simte ceva pentru tine este și gelos se și prostește mai ales dacă nuși poate controla emoțiile în preajma ta și în fațata e și mai greu pentru el deja e gelos pe alți colegi de ai lui de clasa când vede ca se apropie cineva de tine sau vorbește cu tine el deja ia foc în interiorul lui și imediata se duce la tine laughing))) el te place eu asta cred și știu 100% dacă el face tot ce ai spus tu mai sus e clar dar mai este ceva dacă și tu îl placi îți place de el iai spus?

| Hyj explică (pentru 1997onur):

Da, imi place de el doar ca ma mai baga in dubii cand tachineaza ca desteptul alte fetehappy

| 1997onur a răspuns (pentru Hyj):

Vorbește cu el spune-i adevărul mergeți la un suc la un film împreună la o plimbare în parc sau la KFS sau McDonalds mâncați ceva împreună ieșiți cu prieteni de la Schoala